Cautare

4328 de rezultate pentru "accident rutier 27 04 2010 cumpana" (4.24 secunde)
In locul sau, oarecum surprinzator, s-a inscris in cursa Mariana Gaju, primarita comunei Cumpana, care va candida la Congresul extraordinar al PSD de duminica pentru un post de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele.
Este, poate, si unul dintre motivele luate in calcul de politicienii constanteni care au preferat sa ramana acasa la cumpana dintre ani.
Cumpana-Techirghiol reprezinta un alt colegiu; ... In privinta lui Gheorghita Corbu, un alt potential candidat al PD-L, se pare ca acesta ar tinti zone care sa cuprinda localitati precum Valu lui Traian, Cumpana si Techirghiol, dar depinde atat de decizia partidului, dar si de configuratia finala a colegiilor.
20 din centrul orasului, respectiv localitatile Cumpana, Agigea, Eforie, Topraisar, Baraganu, Valu lui Traian), mai ramane de aflat cine va fi, pe aceasta zona, candidatul PD-L pentru Senat, caci de la PNL se stie ca va fi Max Badin.
"Azi suntem in fata unui moment de cumpana pentru Romania. ... Un moment de cumpana, un moment de restriste, iar problema atragerii fondurilor europene devine azi pentru Romania un obiectiv strategic de grad zero", a declarat Mircea Geoana.
"In viata oricarei natiuni apar momente de cumpana. Natiunea romana a avut prea multe momente de cumpana. Am avut vremuri de restriste, de speranta, de unitate, de dezbinare.
Stam si noi in cumpana, precum sta si poporul american, desi cumpana noastra pare sa fie mai putin dezechilibrata decit a voastra.
La sfarsitul manifestarii Mariana Gaju, presedintele ACoR- Filiala Constanta, primvicepresedinte al ACoR si edil sef al comunei Cumpana a precizat ca printre principalele probleme dezbatute in cadrul intrunirii si a cursului de pregatire pentru personalul comunelor constantene s-a numarat modalitatea de actiune in cazul unei situatii de criza provocata de aparitia virusului gripei aviare in mediul rural, precum si prevenirea unei astfel de situatii.
La sfarsitul manifestarii Mariana Gaju, presedintele ACoR- Filiala Constanta, primvicepresedinte al ACoR si edil sef al comunei Cumpana a precizat ca printre principalele probleme dezbatute in cadrul intrunirii si a cursului de pregatire pentru personalul comunelor constantene s-a numarat modalitatea de actiune in cazul unei situatii de criza provocata de aparitia virusului gripei aviare in mediul rural, precum si prevenirea unei astfel de situatii.
Nimic nu-mi spunea ca destinul hotarase altfel si ca, in scurt timp, voi trece, impreuna cu colegii din echipaj, prin cea mai grea cumpana din viata mea. ... In acest accident naval si-a pierdut viata timonierul Ion Medeleanu.
Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu il va putea uita niciodata, cu atat mai mult cu cat era sa o coste viata.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
"Nu este cel mai grav accident colectiv de munca din Romania, insa cu siguranta este cel mai grav din ultimii zece ani in Capitala", a spus directorul.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
"Cei mai multi lucreaza in constructii, un domeniu foarte periculos si care nu ofera nici un fel de pro-tectie in cazul unui accident daca angajatul nu are carte de munca.
"La câteva sute de metri de accident a oprit o Dacie, în care a urcat autorul faptei, disparând în noapte. ... Am mai vazut, imediat dupa accident, un barbat bine facut coborând dintr-o masina care oprise în spatele Mercedesului implicat în accident.
Pentru cei care nu mai au vie in memorie tragedia de la Medgidia, reamintim ca, in data de 30 iulie 2008, la punctul de lucru al invinuitei SC Lafarge Ciment Romania SA din Medgidia a avut loc un accident de munca soldat cu decesul instantaneu al victimelor Nicolae Bosneag si Mircea Radoi.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Gravul accident de autocar, care a provocat duminica seara 38 de victime si ranirea a zece persoane, in apropiere de Avellino, langa Napoli, in regiunea Campania din sudul Italiei, se afla luni in atentia principalelor publicatii din Peninsula.
google-analytics.com