Cautare

4621 de rezultate pentru "accident rutier 27 04 2010 ccccu un logan van" (3.89 secunde)
Furt fara precedent in fotbalul european sub ochii a 53.329 de spectatori Revolta maxima pe Arena Nationala dupa un meci Romania - Olanda al carui rezultat a fost decis de o combinata scarboasa intre un arbitraj sinistru al scotianului Craig Thomson si spiritul de profitori pe care descendentii lui Cruyff par sa-l fi descoperit aseara.
Gol Van Persie, Robben - cel mai bun. ... Fara Wesley Sneijder, accidentat la incalzire, selectionata lui van Gaal a inceput tare si a profitat din plin de degringolada din echipa Braziliei.
Ludwig Mies van der Rohe, unul dintre cei mai influenti arhitecti ai secolului 20 Astazi se implinesc 126 de ani de la nasterea lui Ludwig Mies van der Rohe, unul dintre cei mai influenti arhitecti ai secolului 20.
Ludwig van Beethoven este celebrat de Google la cea de-a 245-a aniversare cu un logo muzical in care sunt incluse cele mai importante arii muzicale ale compozitorului.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
COD RUTIER 2015: ... Totusi, conform Codului Rutier si condusul cu o viteza prea mica iti poate aduce probleme.
Citeste asta daca esti sofer si te opreste un politist in trafic. ... Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active. ... Coliziuni cu un autovehicul 24% 3.
Pentru pasajul subteran nu exista insa un Plan Urbanistic Zonal, asa cum cere legea. ... Legea 50/2001 prevede foarte clar ca, pentru autorizarea unor lucrari de infrastructura mari, este de nevoie de un Plan Urbanistic Zonal aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.
NOUL COD RUTIER face RAVAGII ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Constatarea amiabila pentru accidentele rutiere usoare, care se aplica incepand de ieri, presupune ca soferii implicati in incidente soldate cu avarierea masinilor sa se inteleaga in ceea ce priveste conditiile producerii evenimentului rutier.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Asa cum s-a vazut imediat dupa lansarea sa, Dacia Logan a avut un succes neasteptat pe piata romaneasca, dar si mai neasteptat pe piata internationala.
Automobile Dacia a anuntat in cursul zilei de miercuri ca va lansa o noua campanie de promovare a modelului Logan, campanie intitulata "Caravana Dacia".
Este vorba de achizitionarea de autoturisme Logan de la vecinii nostri unguri si vinderea lor, pe piata bihoreana, la un pret mult mai mic decat pot fi achizitionate aceste masini de la dealerii autohtoni.
In total, in primele sase luni, au fost comercializate 111.834 vehicule Dacia Logan, cu 8% mai mult fata de nivelul atins in perioada similara a anului trecut.
Dacia va incepe in a doua jumatate a anului productia unei variante restilizate a Logan Sedan, cu faruri si stopuri schimbate, momentul lansarii fiind legat de inceperea comercializarii noului model Dacia derivat din Renault Sandero, au declarat surse din industria auto, citate de Mediafax.
Monovolumul Dacia va fi lansat in 2012 si va fi produs in Maroc in doua variante, una de familie si una utilitara, la un pret incepand cu 13.000 de euro, potrivit publicatiei franceze L‘argus.
google-analytics.com