Cautare

6197 de rezultate pentru "accident rutier 17 01 2010 galati" (6.38 secunde)
"In urma analizei si a evaluarii activitatii de anul trecut, Garda Judeteana de Mediu Galati s-a clasat pe locul al doilea pe tara, dupa institutia din Bucuresti.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila".
Asta pentru ca Organizatia Pescarilor Galati, gestionarul delegat al fondului piscicol de la Prut, si-a pierdut autorizatia de pescuit. ... Ioana Toader, directorul filialei locale a Companiei, ne-a precizat ieri ca Organizatia Pescarilor Galati nu si-a respectat obligatiile ce-i reveneau in urma contractului incheiat cu institutia pe care o reprezinta.
Furturile de hidranti si alte componente ale sistemului de irigatii din judetul Galati au condus la situatia ca acesta sa functioneze mult sub capacitatea maxima exact cind culturile au mai multa nevoie de apa.
In cazul in care discutiile incepute luni, intre sindicalistii de la FSS Metarom Galati si Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), ar duce la fuziunea celor doua structuri sindicale, cele mai importante din Combinat, administratia Combinatului va avea doar un singur "adversar".
Directia de Finante Galati a amanat punerea in executare a unei decizii de sanctionare a ICMRS Galati, pana cand aceasta s-a prescris. ... Judecatoria Galati recunoaste, totusi, dreptul Directiei de Finante Galati de a recupera aproape un milion de lei de la ICMRS, dar in cadrul unui alt proces.
Purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Finante Publice Galati, George Marinescu, ne-a spus ca aceasta taxa se va aplica doar in cazul terenurilor destinate constructiilor, nu si in cazul celor arabile.
Dupa tratative intre reprezentantii conducerii si ai celor patru sindicate, si anume FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum, care au inceput inca din luna decembrie, pachetul salarial de care urmeaza sa beneficieze siderurgistii retroactiv, incepand cu 1 ianuarie 2008, a fost batut in cuie, acest lucru fiind consfintit intr-un proces-verbal semnat de conducere si liderii ai doua sindicate.
Marul discordiei de aceasta data il reprezinta impiedicarea inscrierii intr-un sindicat sau altul, liderii FSS Metarom Galati si cei ai Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor criticandu-se reciproc pe aceasta tema.
Vestea bomba pentru galateni si pentru Universitatea a€œDunarea de Josa€, anuntata de Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este ca soldatii americani dislocati in cele patru baze SUA de pe teritoriul Romaniei vor studia la Galati.
Fenomenul rutier din Romania: ... Cum s-ar caracteriza la ora actuala fenomentul rutier din Romania? ... Ele caracterizeaza fenomenul rutier din Romania de astazi.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... 221 din Regulamentul de punere in aplicare a Codului Rutier. ... Astfel, potrivit Regulamentului de aplicare a Codului Rutier, NU beneficiati de reducere daca:
Inca din start, reprezentantii Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati s-au lovit de neputinta crescatorilor de animale de a intelege cum stau de fapt lucrurile.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
- azi) dimineata ne vom intilni cu reprezentantii Primariei la sediul institutiei pentru a discuta pe aceasta tema si pentru a gasi solutii de rezolvare a acestei probleme", a declarat comisarul sef al Garzii Judetene de Mediu Galati, Gabriel Panaitescu.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele care au de gand sa incheie o asigurare in anul 2010 se distribuie astfel in functie de varsta: ... 27,4% sunt din Transilvania si Banat, 54,8% din sudul tarii, iar 17,8% din Moldova.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
google-analytics.com