Cautare

6201 de rezultate pentru "accident rutier 17 01 2010 galati pe variant" (3.59 secunde)
Este vorba despre faptul ca persoanele juridice care cumpara un teren de la companii vor fi nevoite sa achite, pe langa pretul cerut, si TVA.
Dupa tratative intre reprezentantii conducerii si ai celor patru sindicate, si anume FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum, care au inceput inca din luna decembrie, pachetul salarial de care urmeaza sa beneficieze siderurgistii retroactiv, incepand cu 1 ianuarie 2008, a fost batut in cuie, acest lucru fiind consfintit intr-un proces-verbal semnat de conducere si liderii ai doua sindicate.
Marul discordiei de aceasta data il reprezinta impiedicarea inscrierii intr-un sindicat sau altul, liderii FSS Metarom Galati si cei ai Sindicatului Solidaritatea al Siderurgistilor criticandu-se reciproc pe aceasta tema.
Vestea bomba pentru galateni si pentru Universitatea a€œDunarea de Josa€, anuntata de Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este ca soldatii americani dislocati in cele patru baze SUA de pe teritoriul Romaniei vor studia la Galati.
Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta organizeaza pe data de 22 septembrie, ora 12:00, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitie "Asistenta tehnica de proiectare si supervizare lucrari pentru proiectul Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra (CDMN) si lucrari aferente de infrastructura rutiera si de acces".
Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Domnia sa i-a invitat pe bucuresteni la Pasajul Basarab, unde, sambata, 18 iunie 2011,.
vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui. ... Traficul intre Cernavoda si Murfatlar se va desfasura pe o singura cale, cu doua sensuri.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Guvernul a aprobat varianta finala a Master Planului General de Transport, iar negocierile cu Comisia Europena pe aceasta tema sunt stabilite pentru perioada 9-13 martie.
Mai mult, comisarul-sef Dinita a punctat faptul ca in peisajul rutier din tara noastra exista deja suficiente probleme cu soferii care conduc desi au suspendat acest drept, dar si cu cei care parasesc ulterior locul accidentului.
Codul rutier s-a modificat din nou. ... Sunt de acord insa cu cele legate de numarul mare de pedepse pentru aceeasi fapta, cum ar fi cazul trecerii pe rosu la semafor.
NOUL COD RUTIER a intrat in vigoare de ANUL NOU. Ce trebuie sa stie soferii inainte sa se urce la volan Astazi a intrat in vigoare noul Cod Rutier care prevede scaderea pragului la care condusul sub influenta alcoolul devine infractiune.
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Trafic rutier in conditii de iarna in 11 judete. ... Carla Dinu) Circulatia auto se desfasoara joi dimineata in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Vrancea, Buzau, Dambovita, Brasov, Valcea, Gorj, Cluj, Harghita, Neamt, Prahova si Arges.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". ... "Relaxarea" rutiera, teribilism pe sosele Jurnalul National: ... Masura care se lua era retinerea permisului cu suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile, cu dovada fara drept de circulatie.
De mai multe luni de zile autoritatile galatene cu atributii in domeniu sa lupta sa ii convinga pe producatorii de lapte sa declare cantitatile de lapte pe care le produc, precum si pe cele care ajung la procesatori sau direct pe piata.
- azi) dimineata ne vom intilni cu reprezentantii Primariei la sediul institutiei pentru a discuta pe aceasta tema si pentru a gasi solutii de rezolvare a acestei probleme", a declarat comisarul sef al Garzii Judetene de Mediu Galati, Gabriel Panaitescu.
Un accident rutier in care au fost implicate un TIR si un microbuz a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul National 26, in interiorul localitatii Sivita, din judetul Galati.
In timp ce se indrepta catre o actiune de control, directorul institutiei mai sus amintite a fost implicat, vineri, intr-o tamponare in lant, eveniment rutier petrecut pe raza localitatii Agigea.
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune:
google-analytics.com