Cautare

6201 de rezultate pentru "accident rutier 17 01 2010 galati pe variant" (6.44 secunde)
In cadrul discutiilor purtate joi cu oficialii Ministerului Economiei pe tema preluarii Electrocentrale, reprezentantii conducerii Combinatului nu s-au aratat interesati sa devina proprietarii unitatii.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Galati, dar si ANAF, au comis o gafa dupa ce au demarat procedurile de executare silita impotriva Autoritatii Navale Romane, prin Capitania Zonala Galati, pentru neplata unor obligatii fiscale pe care institutia si le achitase deja.
Tribunalul va decide in perioada urmatoare daca cererea primariilor din judet privind instituirea popririi pe conturile ANIF este legala.
Liderii FSS Metarom Galati continua demersurile incepute in urma cu aproximativ o luna pentru ca "Siderurgistul" sa devina, in opinia lor, cel mai mare sindicat din Galati si din tara.
O instanta de judecata din cadrul Tribunalului Galati a decis la sfarsitul saptamanii trecute ca Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) Galati este reprezentativ la nivelul combinatului siderurgic, dupa ce Judecatoria Galati hotarase exact contrariul.
Tribunalul Galati a decis ieri ca desfacerea contractului de munca a sefului Sistemului de Gospodarire a Apelor Galati a fost nelegala, hotarand reincadrarea acestuia pe functia detinuta anterior.
250 de cetateni din Bangladesh vor munci in industria confectiilor in Vrancea, Serviciul pentru Straini Galati fiind in curs de a le emite permisele de munca.
Dupa patru ani de verificari, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Galati a primit acreditarea pentru laboratorul regional, care se va ocupa de stabilirea diagnosticelor si cu determinarile asupra calitatii alimentelor pentru sapte judete din tara.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
Pe rolul instantei galatene sunt inregistrate zilnic cateva dosare introduse de judecatorii si procurorii galateni, ce se adauga zecilor de procese judecate zilnic pe subiectul drepturilor salariale neacordate.
Inexistenta depozitelor de deseuri ecologice, servicii de salubritate care lipsesc in multe din localitatile din mediul rural, cu aceste lucruri se "mandreste" judetul Galati.
180.000 de persoane din judetul Galati, care muncesc cu acte in regula atat in sectorul privat cat si in cel de stat, ar fi trebuit ieri sa sarbatoreasca ziua internationala a muncii decente.
In Zona Libera Galati vor fi asamblate tractoare chinezesti marca "Hoyo".
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a produs pe DN1, la iesirea din Ploiesti, potrivit Romania TV.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental. Jurnalistul venea de la Unirii, pe Bulevard, si dupa rondul de la Universitate a facut dreapta, pe Batistei.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a fost ieri intr-o vizita fulger la Galati, unde s-a intalnit cu reprezentantii Asociatiei Armatorilor si Operatorilor Portuari Fluviali de pe Dunare.
Va survola apoi Piata Arcului de Triumf formatia de elicoptere a Ministerului Afacerilor Interne, compusa din trei aparate de tip MI-8 si MI 17 si trei aparate Eurocopter-135, apartinand Inspectoratului General de Aviatie.
Pierre Dukan a explicat pe site-ul lui miturile despre aceasta dieta. ... Ce este de apreciat la aceasta dieta este ca incurajeaza gatitul - pe site-ul oficial al acestei diete, exista multe retete si o comunitate foarte mare de femei care fac schimb de idei si de retete.
google-analytics.com