Cautare

4617 de rezultate pentru "accident rutier 15 11 2009" (3.93 secunde)
Reducandu-ti riscul de a face un infarct de miocard sau un accident vascular cerebral, investesti intr-o viata mai lunga si intr-un viitor mai bun. ... Atunci cand in sangele tau este prea mult colesterol ai un risc crescut de infarct de miocard si de accident vascular cerebral.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. ... Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident.
Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... Mudava recunoastea insa ca, in ciuda puterilor sale extraordinare, nu a reusit sa isi salveze sotia, moarta in urma cu mai multi ani intr-un accident de munca.
Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane: ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui P.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
319/2009, intrata in vigoare pe 8 august 2009. ... Iar asta, desi Codul Rutier (OUG nr. ... Juristi fara habar Ca si cand n-ar fi fost suficient, pe 25 iunie 2009, Consiliul Local Craiova a adoptat Hotararea nr.
El a fost prezent la dejunul de investitura dat in cinstea presedintelui Barack Obama, in ianuarie 2009, cand a lesinat din cauza oboselii. ... Kennedy, Eunice Kennedy Shriver, soacra guvernatorului din California Arnold Schwarzenegger, a decedat la 11 august la varsta de 88 de ani.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
A urmat un adevarat raliu, prima oprire fiind la inaugurarea lucrarilor de consolidare si refacere sistem rutier pe DN 21 km 90+750-105+500.
Basescu a ajuns imediat dupa pranz in zona localitatii valcene Caineni, unde traficul rutier a fost blocat in urma cu mai bine de o saptamana, in urma caderilor de stanci pe DN 7.
Astfel, in vestul si sud-vestul Germaniei zapada a inregistrat pana la 40 cm in zona muntoasa Schwarzwald (Padurea Neagra), in Bergischer Land, 15 cm, in Sauerland, 10 cm in zona de campie, in landul Rheinland-Pfalz se asteapta pana la 15 cm, iar in landul Hessen au fost inregistrate, de asemenea, ninsori puternice, informeaza un comunicat MAE remis Ziare.com.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier. ... Ideea e ca eu de la bun inceput nu am votat noul Cod Rutier.
Tot pe lista prioritatilor, regasim si Codul Rutier. Marti, pe 3 februarie, senatorii vor redeschide noul Cod Rutier, amanat de prea multa vreme din diferite motive. ... As mai adauga si faptul ca exista anumite rezerve ale USL privind adoptarea, in forma actuala, a noului Cod Rutier.
google-analytics.com