Cautare

969 de rezultate pentru "accident pe dn 1b" (2.94 secunde)
Militari morti intr-un accident Tot ieri doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucuresti si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, autoturismul in care se aflau fiind lovit frontal de o autoutilitara Ford care a intrat pe contrasens.
Adrian Sobaru, electrician la TVR, s-a aruncat, joi dimineata, de la balconul salii de plen a Parlamentului la cateva secunde dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul pe tema unei motiuni de cenzura.
Bush credea ca atacurile din 11 septembrie au fost un accident "Nu numai ca aveam dificultati de comunicare cu persoanele de la sol, dar imaginile atacurilor erau neclare la televizor.
Pentru ca spectacolul penibil si dezolant pe care l-a oferit in cele doua zile de dezbateri pe tema "Geoana" conferea imaginea unui personaj disperat de ideea de a parasi un scaun mult prea confortabil.
Dupa vizita de 3 zile in Tinutul Secuiesc a celui mai inalt reprezentant al Statelor Unite pe pamant romanesc, am putea sa ne imaginam ca gesturile sale sunt deliberate.
cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto.
Cine crede ca, daca si-a platit polita de asigurare auto obligatorie RCA, poate sta linistit in caz de accident se insala. ... Pe baza acestui pret se aplica anumiti indici de evaluare.
Moda europeana, in special italiana, isi face simtita prezenta si in cazul asigurarilor CASCO de pe piata romaneasca.
Factorii care stau la baza acestei scumpiri ar fi modificarea structurii parcului auto, cresterea tarifelor practicate de service-uri si rata daunelor in caz de accident pe care firma de asigurari trebuie sa o acopere.
Acest important eveniment pentru industria energetica romaneasca, dar si pentru Sistemul Energetic National (SEN)- tinand cont de importantul aport pe care Unitatea II, cu o putere de 700 MWh il va aduce SEN-ului- era asteptat de mai bine de doua decenii, insa vicisitudinile tranzitiei au facut ca alocarea de fonduri suficiente finalizarii celorlalte reactoare ale singurei centrale nuclearo-electrice din Romania sa treneze mai multe zeci de ani la rand.
Am angajat firma Irka, un consultant de renume, care se focalizeaza pe stabilirea cauzelor care conduc la acest comportament. ... Noul sef al Combinatului a mai prezentat si strategia pe care o aplica atunci cind pe platforma siderurgica are loc un accident grav de munca.
Din ianuarie, in unele cazuri, toferii pot scoate din buzunar chiar dublul sumei platite pe 2008 pentru polita RCA. ... Zonele I inseamna risc redus de accident si deci o polita mai ieftina. ... Cel mai mult platesc toferii din zona III, unde riscul de accident este foarte mare.
La asigurari suplimentare, in eventualitatea decesului din cauza unui accident, urmasii ar fi beneficiat de 5.000 de lei, iar in caz de invaliditate permanenta din cauza unui accident, suma asigurata ar fi fost de 10.000 de lei pentru fiecare dintre cei doi asigurati.
Un studiu de specialitate citat de MOTORSTORY spune ca 60% din soferii implicati intr-un accident nici macar nu ating frana. ... Care il poate paraliza pe sofer cateva fractiuni de secunda, suficiente insa ca sa piarda sansa de a evita accidentul sau de a micsora amploarea impactului.
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare. ... Cei doi concurau pe o masina noua, a fostului campion mondial, Carlos Sainz.
Asigurarea Signal Gold care va fi lansata de Signal Iduna reprezinta o premiera pe piata asigurarilor din Romania.
"Soferii nu sunt obligati sa aibe anvelope de iarna, dar daca vor provoca un accident, vor derapa sau vor bloca drumul vor plati amenzi, precum si cheltuielile de degajare a drumului.
O stiam, de la alti instructori de pilotaj, dar cum n-am vorbit niciodata despre chestia asta pe Motorstory, am zis sa o discutam.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Factorul decisiv va fi, cel mai probabil, modalitatea in care Serban Huidu a ajuns pe contrasens: ... Potrivit parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, automobilul ar fi derapat in urma neadaptarii vitezei la carosabilul umed.
google-analytics.com