Cautare

8270 de rezultate pentru "accident opel vectra constanta 03 10 2010" (3.67 secunde)
Astazi se lanseaza la Geneva versiunea de serie a modelului Ford, care va fi produs la Craiova Modelul Opel Ampera a fost declarat, ieri, la Salonul Auto de la Geneva, masina anului 2012, cu un numar de 330 de puncte.
Timp de 10 zile, spatiul expozitional, interior si exterior, se va transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii auto si teste pentru echipamente auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.
In judetul Constanta, primul incident a debutat la Mangalia, prin "volatilizarea” unui sac cu buletine de vot La nivelul judetului Constanta, la orele 20.00 la urne se prezentasera 62,3% dintre constantenii cu drept de vot.
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
Criza economica aduce si in judetul Constanta o crestere alarmanta a numarului de societati aflate in procedura generala sau simplificata de insolveta, precum si in faliment. ... Astfel, dintr-un total de 627 de firme din judetul Constanta care au intrat, de la inceputul anului si pana la 31 mai a.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Renault va ataca topul clasei medii europene prin lansarea noii Laguna 3, în conditiile în care Ford vine cu noul Mondeo, Opel se pregateste cu Vectra, Honda cu Accord, iar Citroen va produce o noua generatie a modelului C5.Renault Laguna 3 va fi lansat cel mai probabil la salonul auto de la Frankfurt.
Renault va ataca topul clasei medii europene prin lansarea noii Laguna 3, în conditiile în care Ford vine cu noul Mondeo, Opel se pregateste cu Vectra, Honda cu Accord, iar Citroen va produce o noua generatie a modelului C5.Renault Laguna 3 va fi lansat cel mai probabil la salonul auto de la Frankfurt.
Cei care opteaza pentru un model Opel beneficiaza, pana pe 25 septembrie, prin programul "Rabla", de reduceri de pana la 2.435 de euro pentru Astra Classic, de pana la 2.910 euro pentru Noul Astra, respectiv de pana la 4.000 de euro pentru Vectra si Signum.
Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar castigatorul va pleca acasa cu un Opel Vectra OPC in valoare de 24 de mii de euro.
La data de 02 mai 2011, ora 14:10, M. IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. ... 10, a surprins si accidentat grav pe G.
La vederea echipajului de politie, cei doi au fugit cu un autoturism marca Opel Vectra. Autoturismul a fost blocat de politisti pe Aleea Foisorului, suspectii fiind imobilizati de agenti imediat dupa ce acestia parasisera masina.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia: ... Daca - sustine candidatul PSD - lucrurile facute la Constanta sunt bune, nu exista nici o problema ca ele sa fie "importate" si la Mangalia.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
- In judetul Constanta, prezenta la urne: ... Altii in schimb, iar aici este vorba despre Constanta, au declarat ca numarul mic de oameni prezenti la vot nu si-au exprimat un punct de vedere care sa ii reprezinte.
google-analytics.com