Cautare

4304 de rezultate pentru "accident mortal valea oltului 24 04 2010" (4.70 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Presedintele Traian Basescu a ajuns in Valcea in jurul orei 10.30, unde a discutat, la prefectura, cu autoritatile locale si cu reprezentantii Comitetului judetean pentru situatii de urgenta, despre problemele de pe Valea Oltului si de la Ocnele Mari.
Valea Argesului si pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei - Valea Oltului. ... Valea Ialomitei va fi inchis incepand de luni, 30 Ianuarie 2012, pe o perioada de doi ani pe tronsonul cuprins intre Drumul Taberei si str. Valea Oltului.
Genistii militari si vanatorii de munte au fost chemati de presedintele Traian Basescu pentru a ajuta la lucrarile de deblocare a Vaii Oltului.
Valea Jiului, cu 5 minute inainte de ceasul al 12-lea!. ... Prin natura, amploarea si implicatiile strategice, economice, sociale si politice bazinul minier Valea Jiului a ocupat, si continua sa ocupe inca, o pozitie distincta la nivel national.
Seful statului a interzis deschiderea traficului in defileu Traian Basescu s-a deplasat ieri pentru a doua oara pe Valea Oltului, pentru a verifica modul de desfasurare a operatiunilor de deblocare a DN 7.
Un accident mortal s-a produs in aceasta dimineata pe Valea Oltului. Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului ambii soferi au murit, iar o femeie a fost proiectata prin parbriz si este ranita grav.
Valea Cascadelor, Bd. ... • Linia N122 va functiona intre ,,Valea Oltului" si ,,Zetari", pe traseul: ... Valea Oltului, Prelungirea Ghencea, Bd. ... Valea Oltului-Sos.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str. Valea Ialomitei intre Drumul Taberei si str.
Doua trecatori importante din zona Olteniei, dinspre Tara Romaneasca spre Transilvania, anume Defileul Jiului si Valea Oltului au fost blocate zile in sir de bolovani.
Un sofer a fost ranit in aceasta dimineata pe Valea Oltului, dupa ce o stanca desprinsa de pe versanti a cazut pe masina in care se afla barbatul, informeaza Agerpres.ro.
Noua sosea se afla si la cea mai mare altitudine din tara, 2145 de metri, in Pasul Urdele, dar reprezinta si o alternativa pentru evitarea aglomeratiei de pe Valea Oltului.
Al doilea colegiu, aflat in zona Curtea de Arges, avand 63.066 votanti, are in componenta Curtea de Arges, Albestii de Arges, Arefu, Corbi, Nucsoara, Tigveni, Valea Danului, Valea Iasului, Bradulet, Musatesti, Malureni, Aninoasa si Berevoiesti.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Bloggerul de turism Razvan Pascu, un adevarat etalon pentru pasionatii de calatorii si de condei, face cateva precizari in legatura cu tragicul accident care a avut loc recent la Muntenegru.
In paralel, au fost evaluate 102 amplasamente potentiale pentru constructia noii centrale nucleare, in principal din Transilvania (73 locatii in bazinele raurilor Oltului, Muresului si Sometului), dar si din Moldova (bazinul raului Bistrita, 18 locatii) si Dobrogea (bazinul Dunarii in amonte de Cernavoda, 11 locatii), au declarat, luni, surse din Ministerul Economiei si Finantelor.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
De cateva zile, pe Strada Valea Ialomitei nr. ... Ce sa mai vorbim de cainii comunitari din apropiere, mai precis, vizavi de Mega Image-ul de pe Valea Oltului?
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
google-analytics.com