Cautare

1030 de rezultate pentru "accident lascar catargiu" (2.65 secunde)
De doctorul Lascar nu zice nimic? Nici de anestezist? Dar cum de nu s-a luat si de politist, stiti voi, salvatorul care are un salariu de 11x mai mic decat comisionul de consultanta de la Conpet al tatalui Anastase?
Intrand in Comanita, domiciliu care seamana, la detaliu, cu sediul-geaman de la referendum 2007, din Vasile Lascar 148, Basescu si-a jurat in barba ca va popi pe multi.
Consultatiile vor avea loc in cadrul celor 4 clinici Bioderm din Bucuresti: Eminescu, Pipera Nord, Floreasca, Vasile Lascar pe baza de programare telefonica la numarul 031 9101, incepand cu 18 martie.
De cativa ani buni lucram la acest proiect si speram ca aceasta campanie de constientizare publica va indemna in sfarsit la actiune si vom avea in curand un registru medical care sa tina evidenta unor astfel de interventii", a spus Ioan Lascar, profesor, doctor universitar, Presedinte Asociatia Chirururgilor Plastici din Romania.
Ioan Lascar, Presedintele Colegiului Medicilor Bucuresti, Sef Clinica Chirurgie Plastica - Microchirurgie reconstructiva - Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti; Prorector stiintific al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti.
Lascar, Lizeanu, Lacul Tei, Platf. Piperat Circula la interval de 10 minute • Tramvaiul 40 - sComplex Ratb Titan, Bd.
"Am avut doua operatii, am fost la domnul profesor Lascar si mi-am facut gusa fiindca slabiosem foarte tare si imi atarna o gusa, o piele.
Mai multe detalii despre expunerea personalului medical la agresiune vor fi oferite in cadrul conferintei de catre Prof. Dr. Ioan Lascar, presedintele CMMB si al Fundaziei CMMB si Georgeta Elisabeta Ionescu, director al Fundatiei CMMB.
Te invit luni, 30 mai, de la 10, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene din Str. Vasile Lascar nr. 31 (la 5-10 minute de Universitate, am atasat harta) ca sa primesti toate rezultatele acestui sondaj.
Au mai felicitat studentii si arhitectul calarasean Adrian Lascar, administratorul municipiului Calarasi - Valentin Deculescu si prefectul judetului - George Iacob.
Afectate vor fi si zonele Vasile Lascar, Gemenii, Titulescu, cartierul Balta Alba dar si Bulevardul Nicolae Balcescu - aici insa impactul unui cutremur va fi unul mediu.
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Sotia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi la 16 martie 2009 intr-o statiune de schi din Quebec, Canada.
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga.
Un accident aviatic groaznic a avut loc in dimineata zilei de joi, 20 august in apropiere de Bratislava, capitala Slovaciei.
Pe scurt, Operatiunea Mincemeat presupunea lasarea in apele Mediteranei, in apropiere de coastele Spaniei, a unui cadavru - un presupus ofiter britanic mort in urma unui accident aviatic - impreuna cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
In acest accident naval si-a pierdut viata timonierul Ion Medeleanu. La 5 luni de la tragicul accident, echipajul nu a intrat in posesia asigurarii pentru efectele personale (asa-numitul sac al marinarului).
Un accident sau drumul catre anticipate Senatorul PRM Valentin Dinescu a declarat, la finalul sedintei, ca "sustinerea de care se bucura PNL in acest moment da prematur semne de subrezenie".
"Asta pentru ca presedintele PNL Poarta Alba nu doreste o colaborare pentru binele localitatii", a explicat Delicoti, care a adaugat ca acelasi presedinte liberal este "prin definitie un Gigi contra". "Si-a gresit partidul, e un accident politic, un mic Becali", mai spune Vasile Delicoti.
google-analytics.com