Cautare

1030 de rezultate pentru "accident lascar catargiu" (2.65 secunde)
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave.
Proprietarul Peugeotului a precizat pentru GdS ca imediat dupa accident soferul autoturismului Subaru a coborat de la volan si le-a spus agentilor de paza ca este avocat si pleaca, ceea ce a si facut.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. ... "Am fost informat de ginerele meu ca parintii lui, respectiv cuscrii mei, sunt victime in acest accident, respectiv sunt raniti in stare grava in acest accident.
Totodata, daca soferul aflat in stare de ebrietate a produs un accident din care au rezultat pagube materiale, fara ca fapta sa constituie infractiune, va primi o amenda incadrata la clasa a VI-a de sanctiuni (51-120 puncte-amendă) si i se va lua permisul pentru un an.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Pentru ca atunci cand iesi cu asemenea declaratii, inseamna ca ii ataci pe toti medicii ce au lucrat. Si ii acuzi pe toti ca musamalizeaza. Aici nu este o actiune limitata la Arafat, Banicioiu, profesorul Lascar.
Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina va defila cu un detasament de elevi, urmati de detasamentul Serviciului Roman de Informatii.
Basescu s-a intalnit, la sediul de campanie din Strada Vasile Lascar 148, cu reprezentanti ai PD, PLD si ai societatii civile.
Filosoful Gabriel Liiceanu l-a vizitat pe presedintele suspendat Traian Basescu ieri, la sediul de campanie din Strada Vasile Lascar, el declarand, la plecare, ca a venit pentru ca "ne aflam in fata unei dictaturi a Parlamentului".
Ieri-dimineata la sediul de campanie a lui Traian Basescu din Strada Vasile Lascar nr. 148 a oprit o masina din care au coborat social-democratii de la organizatia de tineret.
"Sanatatea e in colaps", a declarat profesorul universitar Ioan Lascar, de la tribuna unde a avut loc lansarea miscarii "Romania noastra".
La Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" Campina sunt 50 locuri (43 barbati, 5 femei, 1 loc pentru etnicii romi si 1 loc pentru alte minoritati).
google-analytics.com