Cautare

1030 de rezultate pentru "accident lascar catargiu" (3.17 secunde)
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Reteaua de canalizare a orasului este subdimensionata, ultimele extinderi ale ei avand aceeasi varsta cu blocurile, daca nu tinem seama si de inceperea lucrarilor la extinderea retelei de canalizare din cartierul Catargiu.
"Ar trebui sa puna si în Craiovita Noua un mash cu zece milioane de euro pentru ca am transformat centralele termice de acolo în puncte termice, ar trebui sa puna unul cu 40 de milioane de euro în Brestei si Catargiu, pentru ca atât costa canalizarea pe care am adus-o acolo", a spus ieri Solomon.  Caricaturi cu Berceanu Campania electorala pentru alegerile locale din acest an aduce si o gramada de noutati.
Olteniei, Tineretului, Amaradia, Brestei, Pelendava, Toamnei, Bariera Valcii, Caracal si Raului, dar si repararea cu fonduri propri a cel putin 19 strazi din cartierele Catargiu, Bariera Valcii si Romanesti.
"Craiovenii evita Brestei pentru ca nu are canalizare, Catargiu pentru ca panza freatica e la suprafata si Bariera Valcii pentru ca e Termo in apropiere", a spus Niculina Otovescu.
De aceea, este indicat ca aceia care se gandeau sa achizitioneze o locuinta situata in cartierele craiovene Brestei sau Catargiu, unde panza freatica este la suprafata, sa verifice daca fundatia imobilului are sau nu nevoie de consolidare.
Pentru a putea deservi de saptamana viitoare, cu succes, si zonele care intrau in atributia celor de la RETIM, respectiv cartierele Craiovita Noua, Nicolae Titulescu, George Enescu si strazile adiacente cartierelor Brestei si Catargiu, Salubritatea se intareste cu forte proaspete, dar si cu utilaje.
Mai construieste si TMS Europa, iar altii ridica locuinte in Catargiu si pe langa fabrica de Avioane. Apartamente ar fi trebuit sa apara in Complexul Metropolis din Lapus.
Tot asa strazi fara alimentare cu apa si canalizare din zonele D si C au fost introduse in zona B, cum este cazul a numeroase strazi din cartierele Catargiu, Bordei si Plaiul Vulcanesti.
Aversul 2 prezinta portretul lui Alexandru Ioan Cuza - domnitorul in vremea caruia s-a constituit primul guvern al Principatelor Unite si cel al lui Barbu Catargiu - prim-ministrul acestui guvern, numele celor doua personalitati, stema Romaniei, anul de emisiune, valoarea nominala "10 LEI" si inscriptia in arc de cerc "ROMANIA".
Cantacuzino, Rosetti, Catargiu, Badiul, Sturza, Manuil, Macaresu, Cucu, Boian, Iliescu, Sabau, Cananau, Craciun, Pascal, Hagila, Sacara, Nicorita, Ghenadie, Dodon, Zurucila etc.
De la poalele dealului vegheaza statuia impunatoare a lui Barbu Catargiu, prim-ministrul conservator ucis pe cand se urca in caleasca, dupa o sedinta furtunoasa a Camerei in care s-a opus reformei agrare, privita ca o "incalcare a legii".
Confruntarea strict verbala a fost precedata de un accident - real de asta data - in momentul in care un membru al organizatiei condusa de Vanghelie a suferit un accident cerebral, fiind necesara interventia urgenta a Salvarii.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca, a fost declansata o ancheta ce urma sa stabileasca daca incidentul se incadreaza ca accident de munca.
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Asiguratorul va elibera documentele pentru inceperea lucrarilor de reparare a vehiculului dupa ce posesorul politei CASCO il va instiinta despre pagubele produse fie intr-un accident de circulatie din care a rezultat numai avarierea propriei masini, fie in alte imprejurari decat un accident de circulatie.
google-analytics.com