Cautare

994 de rezultate pentru "accident la balaci" (8.28 secunde)
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare. ... Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost implicat, astazi, intr-un accident la Raliul Iasiului.
Prin Signal Gold, Signal Iduna Asigurari de Viata pune la dispozitia asiguratului primul produs care ofera posibilitatea incasarii beneficiilor din asigurare in AUR.
Posesorii de autovehicule nu vor fi obligati sa echipeze masinile cu anvelope de iarna in acest sezon, masura urmand sa intre in vigoare la 1 noiembrie 2011.
Pozitia corecta la volan. Luni am fost la un eveniment BMW (o sa va spun despre el), iar acolo era un pilot bulgar care ne-a explicat inca o data care este pozitia corecta la volan.
Compasiune fata de familia acestui nefericit, tata a doi copii, aflati cu totii la un pas de nenorocire. ... compasiunea n-are ce cauta la ziaristi aflati in exercitiul functiunii. ... Compasiunea, acest sentiment foarte uman care ne separa, intre altele, de fiare, ar trebui sa ne oblige la abordari decente.
Raspunsul la intrebarea de mai sus sta, in mare parte, in pixul magistratilor de la Judecatoria Brasov. ... Potrivit parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, automobilul ar fi derapat in urma neadaptarii vitezei la carosabilul umed.
porneste de la 13.400 de euro pe piata din Romania. Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial"
Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Dolj a instiintat Prefectura Dolj si Primaria Craiova ca acest pod peste intersectia de la kilometrul 0 ar fi avut nevoie de scari sau cai de evacuare a persoanelor de pe pasaj in situatia unui accident de circulatie.
Raliul Dakar 2012 a inceput cum nu se putea mai rau dupa ce pilotul argentinian Jorge Martinez Boero a decedat in prima etapa a editiei cu numarul 33 a celui mai dur concurs de anduranta a sporturilor cu motor din lume, iar in runda a doua a fost notat un nou accident care putea avea urmari tragice.
Mircea Lucescu a fost externat Antrenorul roman a fost externat astazi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare. Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala.
Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski! ... Schumacher a fost implicat duminica intr-un accident pe pirtia de schi de la Meribel, lovidu-se, in cadere, cu capul de o piatra.
viata si moartea celui mai mare campion al Formulei 1 continuare de la rubrica Stiri / IT & C / Internet Incepand cu anul 1983, echipe precum McLaren, Lotus, Brabhams sau Williams au inceput sa-l curteze.
Fostul septuplu campion mondial, Michael Schumacher, a fost ranit grav intr-un accident de schi, suferit in finalul anului trecut, pe 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet. Astfel, la doar cateva momente dupa ce a fotografiat kilometrajul, fata a intrat cu masina intr-un viaduct.
Andreea Marin si Stefan Banica au postat recent un nou mesaj pe Facebook in care au explicat de ce nu au acordat nici un interviu la venirea in tara, dupa concediul petrecut in Dubai.
Solistii de la "Iris", "Holograf" si "Compact" , doborati de boala!
Iata ce spectacole de teatru si muzica puteti viziona in perioada 14 ianuarie - 4 februarie 2016, la Teatrul Elisabeta din Bulevardul Regina Elisabeta, nr.
Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a nascut la 9 aprilie 1933, la Neuilly-sur-Seine, departamentul de Hauts-de-Seine, Paris, si a crescut intr-o familie de artisti. ... Univers Enciclopedic, 1997) il descrie pe Jean-Paul Belmondo ca pe un antierou lansat la sfarsitul anilor '50:
este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi. ... Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
google-analytics.com