Cautare

994 de rezultate pentru "accident la balaci" (3.12 secunde)
La prima sedinta pe care democratul Radu Berceanu a prezidat-o in calitate de vicepresedinte al Senatului, parlamentarii au reusit performanta de a nu vota nici macar ordinea de zi.
Delicoti este un primar care, cel putin acum, la inceput de mandat - validarea va veni insa cel mai probabil luni -, poate conta pe o majoritate in viitorul Consiliu Local Poarta Alba.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier.
Intreaga zi am citit stiri, printre actiunile in care am fost implicata, fiind in campanie in Ramnic unde am sustinut un candidat tanar la primarie, Bogdan Pistol. ... Dar tragedia acestui accident a marcat intreaga diplomatie internationala.
Presedintele actual al Poloniei, Bronislaw Komorowski, a convocat alegeri prezidentiale pentru data de 4 iunie, dupa ce fostul sef al statului, Lech Kaczynski, si-a pierdut viata intr-un accident aviatic produs la Smolensk, in vestul Rusiei.
Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Gabriel Pantiru, cauza accidentului ar fi neadaptarea vitezei la conditiile de trafic, cu un carosabil umed. Gabriel Pantiru a precizat ca masina a cazut de la o inaltime de aproximativ 25 de metri.
Adrian Sobaru, electrician la TVR, s-a aruncat, joi dimineata, de la balconul salii de plen a Parlamentului la cateva secunde dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul pe tema unei motiuni de cenzura.
"Cel mai neajutorat m-am simtit cand am vazut la televizor cum oamenii sareau in gol (din turnurile gemene) si nu puteam face nimic", i-a declarat fostul presedinte directorului National Geographic Channel, Peter Schnall, relateaza MEDIAFAX.
Marirea si decaderea Prostanacului Lovitura de gratie i-au dat-o lui Mircea Geoana nu "tovarasii" de la Partid, ci colegii sai senatorii.
Sorin Rosca Stanescu) Fluturand drapelul Tinutului Secuiesc, un drapel de lupta pentru autonomie si respectiv pentru dezmembrarea statului roman, ne-am putea imagina ca Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a identificat un nou aliat strategic.
Asiguratorii spun ca este inevitabil ca pana la sfarsitul anului preturile asigurarilor auto de tip CASCO sa nu creasca. ... cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto. ... Este singura optiune la acest moment“.
Cine crede ca, daca si-a platit polita de asigurare auto obligatorie RCA, poate sta linistit in caz de accident se insala.
ßi asta din cauza ca sistemul de tarifare actual, care tinea cont doar de insusirile autoturismului, era daunator atat pentru asiguratii care, desi nu sufereau niciun accident, plateau la fel de mult cat ceilalti, cat si pentru companii, care ieseau in pierdere din cauza numeroaselor daune.
In timp ce polita RCA ramane la acelasi pret, luna urmatoare  va aduce o majorare cu 10 - 20% a asigurarii Casco.
Grupurile de interese din randul furnizorilor de echipamente pentru Unitatea II a Centralei Nuclearo-Electrice de la Cernavoda atenteaza la siguranta nucleara prin livrarea unor tevi de o calitate mai mult decat indoielnica care au fost deja instalate la echipamente de prima importanta ale Reactorului nr.2.
Am angajat firma Irka, un consultant de renume, care se focalizeaza pe stabilirea cauzelor care conduc la acest comportament. Ei au impartit cei 15.000 de angajati in grupuri care participa la instructaje.
De exemplu, pentru matinile cu o capacitate de 1.400-1.600 de centimetri cubi, la BCR Asigurari, polita costa 288 lei, iar din 2009 acesta va costa 408 lei. Si Astra are o crestere de 60 de lei, de la 588 la 648 lei.
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic.
Un studiu de specialitate citat de MOTORSTORY spune ca 60% din soferii implicati intr-un accident nici macar nu ating frana. ... Sunt chestiuni care nu se invata la scoala. ... In schimb, pe masura ce soferul castiga experienta la volan, trebuie sa se autoeduce in sensul acesta.
google-analytics.com