Cautare

994 de rezultate pentru "accident la balaci" (2.92 secunde)
Tenismanul roman Adrian Ungur a produs ieri una dintre marile surprize la Roland Garros, invingandu-l, in turul I, pe David Nalbandian, scor 6-3, 5-7, 6-4, 7-5.
Adrian Ungur (foto) n-a putut ieri sa-l impiedice pe jucatorul sau preferat, Roger Federer, sa stabileasca un nou record de victorii de mare slem, dar romanul a reusit performanta rara de a-i lua elvetianului trei game-uri la zero, in setul al treilea al disputei din turul doi de la Roland Garros.
Cei mai mici dintre practicantii atletismului de la LPS "Petrache Triscu" Craiova au obtinut zece medalii la Campionatul National. ... din Craiova la Campionatul National pentru Copii, categoriile C1 (nascuti in anii 1999-2000), C2 (nascuti in anii 2001-2002) si C3 (nascuti in anii 2003-2004).
Rat indeamna la echilibru dupa victoria din Estonia: ... - Imi doresc sa mergem la fel de bine si in continuare! Am aratat pe teren ca am avut o ambitie mai mare decit estonienii si ne-au iesit mai multe decit la "amicalul" pierdut in Slovenia in urma cu trei saptamini.
Recent, la Divertiland Water Park din Chiajna a avut loc petrecerea Baywatch ce a anuntat premiera filmului cu acelasi nume, in cinematografele din Romania. Salvamarii de la Divertiland le-au oferit celor prezenti, jurnalistilor si bloggerilor prezenti, o lectie de supravietuire in caz de inec.
Trecand la oile noastre, pot sa afirm ca mirii au fost buni, iar oile capiate. ... A invins la scor pe Pandurii si cred ca va pune probleme in meciurile care vor urma, cu Dinamo, Steaua si Rapid, pe care chiar trebuie sa le consideram derbiuri.
Intr-un interviu de acum cativa ani, Aurel Ticleanu afirma ca acea celebra echipa "Craiova Maxima" nu se putea naste si nu putea juca decat la Craiova, echipa acelor ani ramanand in sufletele tuturor suporterilor si acum, dupa atatia ani trecuti de la performantele lor.
De cateva saptamani tot scriu in acest colt de pagina despre realitatea de la Stiinta, mai precis despre erorile si minciunile debitate de "conducatorul iubit", Mititelu, urmat de ceva vreme de iesirile lui Geolgau.
Am lecturat declaratiile antrenorului principal Stefan Stoica, l-am simtit optimist, entuziast si incantat de joc, dar si de cele doua achizitii din aceasta iarna, Wobay si Njock, ceea ce inseamna ca totul este OK la Universitatea.
A fost scandal in prima zi de scoala, in comuna Balaci, din judetul Teleorman.
Imi plac telespectatorii care speculeaza apropierea alegerilor si transmit poze cu masini "de smecheri" care se balacesc in mare, la Corbu. ... Ok, condamni gestul de a-ti balaci ditai "tractorul" in mare, dar continuarea cu parca vesnicul invitat Silviu Prigoana in emisiune, sa-si dea cu parerea, a fost exagerata.
Cand ai in Oltenia jucatori precum Oblemenco, Stefanescu, Balaci, Lung, Crisan Ungureanu, Camataru, Ticleanu, Gica Popescu, Gica Craioveanu si sa ma ierte celelalte nume mari ale Craiovei Maxima pe care le-am uitat, te miri cum de nu este Bania capitala fotbalului romanesc.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Sportivul de 19 ani care se afla la volan a pierdut controlul masinii, a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un stalp.
Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
google-analytics.com