Cautare

1331 de rezultate pentru "accident in mehedinti" (3.17 secunde)
Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara. ... In urma accidentului, o persoana a murit si alte trei au fost ranite.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Sase primari liberali din Mehedinti au plecat din PNL si au trecut la PSD, a anuntat, ieri, presedintele organizatiei judetene a PSD, deputatul Eugen Nicolicea. La alegerile locale din iunie, in Mehedinti, PNL a obtinut 12 portofolii de primar, iar PSD - 42.
Si in alte zone apele sunt tulburi: ... Liberalii si democratii din Covasna au intrat in doliu. ... de pe sediul PNL Covasna din Sfantu Gheorghe a fost coborat, ieri-dimineata, in berna, cu o panglica neagra.
a fost luat in serios de organizatiile locale. Dupa ce Radu Berceanu, vicepresedinte PD, a declarat ca toti cei numiti in functii inainte de alegeri vor fi schimbati, pentru a se asigura punerea in aplicare eficienta a programului de guvernare, filiale ale PNL si PD au anuntat sistarea inscrierilor.
Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei. ... Drumul nu se impunea pentru Ford, se impunea mai demult, deoarece iesirile si intrarile din oras se aglomerau in patru benzi.
Parlamentarii au functii in diverse firme, incalcind Legea anticoruptie Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii ieri de Grupul de Investigatii Politice (GIP), 18 parlamentari romani incalca Legea anticoruptie (nr. 161/2003), aflindu-se in incompatibilitate, deoarece detin inca functii la diverse firme.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Cu toate ca, initial, din punct de vedere al distribuirii posturilor politice in judet, functia de registrator sef al Serviciului de Publicitate Imobiliara, apartinand Oficiului Judetean de Cadastru si Carte Funciara (OJCCF) Salaj, i-a revenit PNL-ului, ulterior, dupa indelungi si chinuitoare negocieri, liberalii salajeni au cedat "fotoliul" in favoarea UDMR.
Sotii Tanta Dumitru si Constantin Florica din Giurgiu participa in fiecare week-end cu ii superbe, la targul traditional Platoul Piata Amzei.. Hainele pe care le aducem la acest targ traditional sunt din Banat, Mehedinti, Teleorman si Dolj.
De zece ani, sute de romani din judetul Mehedinti se bucura de o viata mai frumoasa, datorita unei fundatii umanitare daneze.
Prin urmare, cu doua puncte pe ordinea de zi, sedinta CJ de ieri, condusa de conservatorul Eugen Durbaca, a durat doar 5 minute, la jumatate fata de cea prezidata in mandatul trecut de Dan Lilion Gogoncea.
Prefectul judetului Mehedinti, Ion Mitu, s-a intalnit cu primarii localitatilor din judet pentru a discuta modul de intocmire a documentatiilor pentru incadrarea in normativul de personal, potrivit Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.
Drumul catre comanda politiei doljene este din ce in ce mai aproape de aspiratiile comisarului Christian Ciocan.
google-analytics.com