Cautare

1331 de rezultate pentru "accident in mehedinti" (4.33 secunde)
Esecurile la privatizare au îngreunat situatia financiara deja precara a multor companii, timp în care acestea au acumulat sute de milioane de lei drept datorii, majoritatea tot catre stat. Actiunile pe care le detine statul în firmele neprivatizate aduc mai mult datorii catre bugete decât avantaje actionarului în cauza.
Zeci de mehedinteni au depus sesizari la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor in legatura cu nerespectarea prevederilor Ordonantei nr. 50/2010 privind incasarea comisionului de risc la contractele de credit aflate in derulare.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
Aceste metode se impart in doua mari categorii: ... Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Acum, la cativa ani de la plata acelor ajutoare, unele firme au evoluat in piata, in timp ce altele s-au adancit si mai mult in datorii. ... In general, ajutoarele de stat au fost acordate pentru stergerea datoriilor istorice pe care le aveau firmele in momentul privatizarii.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
Social-democratii mehedinteni s-au intalnit sambata, in cadrul conferintei judetene, pentru a-si alege presedintele.
In ultimul an au fost confiscate doua autoturisme si doua barci, donate apoi de Fisc unor manastiri si unei primarii din tara. Directorul Finantelor nu stie sau nu vrea sa spuna cum au fost repartizate masinile tocmai in Tulcea si Mehedinti.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese in materie administrativa de catre un consilier judetean din Mehedinti.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese in materie administrativa de catre Ioan Adrian Duicu, consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Mehedinti.
Mehedinti va executa incepand cu 1 iunie controale tehnice de aparare impotriva incendiilor la toate locatiile din judetul Mehedinti, acolo unde vor fi amenajate sectii de votare. ... dotarea spatiului cu mijloace de alarmare, anuntare si interventie in caz de incendiu (minimum doua stingatoare P 6 in termen de valabilitate);
al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
google-analytics.com