Cautare

6183 de rezultate pentru "accident in dolj radovan 19 11 2009" (2.92 secunde)
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
Liviu Dragnea, secretarul general al PSD arata ca social-democratii detin 192 de mandate, PNL - 141 de mandate, PC - 19 mandate, iar UNPR - 12 mandate.
Agentii economici care angajeaza persoane din randul somerilor au obligatia sa anunte reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj. In caz contrar, acestia risca amenzi usturatoare. In conformitate cu articolul 41 din Legea nr.
Persoanele care nu au un loc de munca, agricultorii, administratorii de firme, managerii si chiar tinerii care nu au serviciu pot sa aiba continuitate in munca. ... Aveti venituri din alte activitati, dar doriti sa aveti si carte de munca in continuare?
Probabil ca oltenii au descoperit domenii noi de activitate, aducatoare de profit, ca altfel nu se explica afluxul de firme noi, intr-o perioada in care economia ramane amortita, iar previziunile nu sunt tocmai bune.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. ... Totusi, in iunie a fost mai bine decat in martie.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. ... Totusi, in iunie a fost mai bine decat in martie.
In timp ce manelistii castiga bani "fara numar" in plin sezon de nunti, aflam de la DGFP ca doar noua interpreti din Dolj figureaza in evidentele Fiscului si platesc impozite la stat. ... Impozitarea este inechitabila in Romania.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Agricultorii doljeni risca sa ramana fara despagubiri in 2009 din cauza ca nu si-au asigurat culturile agricole, desi anul acesta se anunta secetos. Legea asigurarilor agricole a fost adoptata in 2002, cu scopul de a stimula producatorii agricoli sa-si asigure culturile.
ITM Dolj atrage atentia ca pasajul suprateran din centrul Craiovei avea nevoie de cai de evacuare pentru situatii de urgenta Inca din prima zi de functionare, noul pasaj suprateran din centrul Craiovei isca discutii:
Doi consilieri locali din comuna Teslui (Dolj) alesi pe listele PSD ar putea fi revocati din functie de plenul consiliului, deoarece figureaza cu cate doua declaratii de apartenenta politica, atat la PSD, cat si la PD, suspectat fiind si secretarul primariei, care a inregistrat actele.
Liberalii doljeni au anuntat ieri venirea în partid a fostei conduceri a PNG si a 11 organizatii locale ale formatiunii conduse de George Becali.
Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat ca dintre cele trei oferte primite pentru realizarea proiectului in valoare de 4,5 milioane de euro a fost aleasa cea a firmei craiovene ANCORAD, care s-a asociat pentru acest proiect cu SC Constructii Feroviare din Iasi.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca subventiile acordate in ultimii ani in zootehnie n-au dat rezultatul scontat, asa ca guvernul ar trebui sa sustina plantatiile pomicole, cultura strugurilor de masa si a legumelor, utilizand un sistem asemanator cu cel practicat in prezent in silvicultura GdS:
google-analytics.com