Cautare

6183 de rezultate pentru "accident in dolj radovan 19 11 2009" (3.43 secunde)
Apropierea alegerilor pentru Parlamentul European, care vor avea loc anul viitor in luna mai, a pus pe jar filialele doljene ale principalelor partide din Romania. ... Partidele politice s-au aliniat la startul bataliei pentru ocuparea celor 35 de fotolii romanesti din Parlamentul European in primavara anului 2007.
De mai bine de doua luni, PSD si PD-L nu reusesc sa negocieze o alianta in judetul Dolj.
Fie ca este vorba despre afaceri in crestere in Dolj, fie pur si simplu au iesit la iveala mai multi bani din economia subterana, un lucru este cert:
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Actionand rapid, ajuti pacientul cu AVC sa primeasca tratamentul de care are urgent nevoie â€" acesta are eficienta maxima daca AVC-ul este diagnosticat in aproximativ 3 ore de la debutul simptomelor.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
Seful IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a fost imputernicit adjunct al sefului IGPR printr-un ordin emis ieri de MAI, minister cu care Nicolescu se judeca inca pentru scaunul de la IPJ Dolj Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a comunicat ieri ca a emis un ordin prin care comisarul-sef de politie Constantin Nicolescu, inspectorul-sef al IPJ Dolj, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Autoritatile spun ca pana in prezent nu s-a instalat in Dolj vreun potential furnizor pentru Ford, cu toate ca reprezentantii companiei sustin ca din toamna primul autovehicul va iesi pe poarta fabricii.
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj.
In Dolj a crescut numarul unitatilor bancare si in 2009, ajungandu-se la 154 de sucursale si agentii. ... Sunt cele mai mari banci din lume, din SUA si Europa, care si-au deschis in ultimul an subsidiare pe teritoriul tarii noastre, potrivit Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Aproape 500 de firme doljene au cerut in ultimele zile la Oficiul Registrului Comertului Dolj suspendarea activitatii pe trei ani.
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Sute de hectare de teren care apartin in prezent statiunilor de cercetare din Dolj ar putea ramane in administrarea Agentiei Domeniilor Statului (ADS) dupa incheierea retrocedarilor in judet. Pana in prezent, nici jumatate din suprafata totala a statiunilor nu a fost revendicata.
"In noaptea Invierii am fost la biserica la mine in cartier si a doua zi am plecat la Leamna, dar am trecut o ora si prin Parcul 'Romanescu', sa stau cu craiovenii.
Chiar daca lucrarile de reconstructie in Noul Rast nu au demarat, autoritatile implicate au inceput deja sa se incurce in proiecte si sa refuze orice colaborare.
Dupa negocierile prelungite dintre PD-L si PSD de la sfarsitul saptamanii trecute, prin care cele doua partide au impartit "frateste" sefiile deconcentratelor din Dolj, liberal-democratii s-au pus pe adunat peste 100 de CV-uri pentru a stabili oamenii care vor fi propulsati in fruntea institutiilor si pe posturile de adjuncti.Pana ieri, PD-L isi stabilise nominalizarile la doar cinci dintre cele 15 institutii deconcetrate, pe care le-a "castigat" in urma negocierilor cu social-democratii.
Camera de Comert care activeaza in Craiova a functionat in ultimul an sub doua denumiri, au fost emise acte cu parafe diferite, cu nume diferite ale aceleiasi institutii.
Consiliul Judetean Dolj a semnat un contract de certificare ISO a institutiei pentru un pret de cinci ori mai mare decat al pietei, sustine consilierul judetean Dan Paloiu.
google-analytics.com