Cautare

1470 de rezultate pentru "accident in braila vidin" (3.18 secunde)
46,7% "Adevarul" a calculat dinamica promovabilitatii de la Bacalaureat in ultimii patru ani astfel incat sa ocoleasca manipularea la care au recurs autoritatile scolare pentru a-si ameliora statisticile Descurajarea elevilor de a participa la Bacalaureat, pentru ca inspectoratele scolare sa iasa bine in statistici, este una dintre explicatiile pentru care, oficial, rezultatele examenului de maturitate arata anul acesta ceva mai bine decat in ultimii doi ani.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Alarma s-a dat ieri dimineata, in jurul orei 9.00, printre toate echipajele de salvatori din sudestul tarii. Medicii de pe ambulanta, pompierii si elicoptere SMURD din Braila, Galati, Constanta si Bucuresti au fost concentrati in comuna Baldovinesti, judetul Braila, unde un autocar de pasageri s-a rasturnat intr-o curba.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 70 de milioane de euro pentru constructia celui de-al doilea pod peste Dunare intre Romania si Bulgaria, care va lega orasele Calafat si Vidin.
Craiovenii care se hotarasc sa investeasca in imobiliare intr-un alt oras trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare, deoarece agentiile imobiliare din resedinta de judet nu prea au oferte pentru alte localitati din Dolj.
Podul va fi construit intre orasul Vidin, din nord-vestul Bulgariei, si orasul romanesc Calafat, asigurandu-se astfel a doua legatura peste Dunare intre cele doua tari. ... La acestea se adauga calea ferata in lungime de 2.480 de metri.
Compania spaniola Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) SA a castigat un contract in valoare de circa 116 milioane de euro, pentru constructia podului peste Dunare intre Calafat si Vidin, care va uni Romania si Bulgaria, potrivit NewsIn.
"In Slovenia, de exemplu, au capotat aproximativ 45% din IMM-uri, iar in Polonia aproximativ 65%. In Cehia, procentul a fost ceva mai mic, 15 - 20%.
Intre portul bulgar Vidin si orasul Calafat din Romania se va construi un pod peste Dunare, in acest sens fiind semnat ieri un acord intre autoritatile romane si bulgare.
Numarul unitatilor de cazare din Dolj este în crestere, desi, din cauza pozitionarii în zona de câmpie, judetul nu se poate lauda cu un turism de agrement dezvoltat.
Oamenii de afaceri doljeni au participat recent la un schimb de experienta cu partenerii bulgari din orasul Vrata, în cadrul unui proiect finantat de UE, care urmareste cooperarea economica transfrontaliera. Vrata este o localitate cu economie în dezvoltare, dar si cu un potential turistic foarte bun.
În cadrul proiectului „Dezvoltarea porturilor turistice dunarene, începând de la Mehedinti-Vidin pâna la Olt-Plevna“, finantat prin programul Phare CBC 2005 România Bulgaria, Consiliul Local al Întreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM) Craiova a realizat un studiu privind identificarea prioritatilor deja existente si a actiunilor în implementare cu privire la dezvoltarea turistica a porturilor dunarene începând de la Mehedinti-Vidin pâna la Olt-Plevna.
Unii dintre proprietari sunt nemultumiti si spun ca vor merge in instanta.
Firma spaniola care lucreaza pe malul bulgaresc la santierul Vidin-Calafat s-a tre-zit din amorteala. FCC Construccion a dat bice in ultimele saptamani si a reusit sa recupereze intarzierile cauzate de problemele aparute pe santier. Pe malul romanesc, oficialii baltesc in aceeasi indolenta.
Un contract de asistenta tehnica in valoare de 22 de milioane de euro, dat de Ministerul Transporturilor unui consortiu condus de firma italiana Italferr SpA, pune pe jar autoritatile din Romania.
Desi poate parea paradoxal, construirea podului Vidin - Calafat nu va aduce beneficii mari orasului de la malul Dunarii. Si asta din cauza ca infrastructura rutiera si feroviara de pe tarmul romanesc are punct terminus undeva in afara localitatii.
Vezi mai jos ce culoar european pregatesc grecii si ce trebuie sa faca romanii pentru a intra in proiect O delegatie elena va inspecta in curand cateva rute de transport din tara noastra, care ar urma sa intre in componenta culoarului european ce va lega Patras (Grecia) de Hegyeshalom (Ungaria).
Bulgaria propune construirea unui POD NOU intre Giurgiu si Ruse Bulgaria propune construirea unui nou pod intre Giurgiu si Ruse, a anuntat, sambata, ministrul bulgar al dezvoltarii regionale Liliana Pavlova in cadrul conferintei "Strategia Dunarii - o posibilitate de construire a regiunilor din Europa", informeaza Agerpres.
google-analytics.com