Cautare

1470 de rezultate pentru "accident in braila vidin" (2.75 secunde)
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
Un autocar cu numere de Turcia s-a rasturnat la Braila. ... UPDATE 10:15 Autorcarul implicat in accident efectua cursa Istanbul - Bucuresti - Chisinau, la bordul lui aflandu-se cetateni moldoveni si ucraineni.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Conducerea filialei Braila a Aliantei PNL-PD a anuntat ieri „suspendarea“ sprijinului politic pentru primarul municipiului, Constantin Sever Cibu (PNL), pe motiv ca acesta ar fi incalcat grav si in mod repetat protocolul de functionare a Aliantei.
Liderii PNL au dizolvat conducerea filialei brailene a partidului, in urma conflictelor repetate dintre liberalii locali pentru sefia organizatiei teritoriale.
Este stiut ca autoritatile galatene se afla in divergenta cu cele brailene pentru cistigarea dreptului de construire si administrare a cartierului. ... Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila.
Unde se duc marile batalii politice Atmosfera campaniei electorala s-a dezmortit doar in cateva zone din tara, unde candidatii Puterii si Opozitiei sunt cotati la diferente foarte mici de procente.
Consiliul Concurentei obliga societatea Laminorul Braila sa returneze imprumutul de 95 de miliarde de lei acordat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), impreuna cu dobanzile aferente, pentru ca finantarea incalca legislatia referitoare la ajutorul de stat.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor de cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la societatea Laminorul Braila a expirat fara a exista un investitor dispus sa preia firma.
Sistemele de termoficare prin cogenerare, la moda in Franta, prind si la romani. Acest sistem, prin care se produce in acelasi timp energie termica si electrica, conduce la cheltuieli mai mici de incalzire si nu numai.
Ieri, la sediul Prefecturii, a avut loc un seminar referitor la "Oportunitatea infiintarii unei piete de gros pentru legume si fructe in zona Galati-Braila". ... "Obiectivul general al infiintarii unei piete de gros in zona metropolitana Galati-Braila este acela de a aproviziona cu fructe si legume proaspete cele doua orase.
Galatiul nu are inca un port destinat ambarcatiunilor de agrement, desi numarul acestora creste cu zecile in fiecare an. In aceste conditii majoritatea proprietarilor prefera sa-si lase barcile intr-un spatiu special amenajat din Braila, decit in porturile din Galati.
250 de cetateni din Bangladesh vor munci in industria confectiilor in Vrancea, Serviciul pentru Straini Galati fiind in curs de a le emite permisele de munca.
In Zona Libera Galati vor fi asamblate tractoare chinezesti marca "Hoyo". ... Firma Goldex Industry SRL Codlea, detinuta de Denisa Vasilescu, este asociata in cadrul Hoyo Romania cu compania chineza producatoare Hoyo - SHK Modern, care detine 80% din actiuni, restul participatiilor apartinand firmei brasovene.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
Laurentiu Reghecampf si Dan Alexa au prezentat mai multe tinute, ce se vor regasi in catalogul pentru vara a brandului a carui poveste si-a scris primele capitole acum 66 de ani.
google-analytics.com