Cautare

1470 de rezultate pentru "accident in braila vidin" (2.92 secunde)
Proiectele de interes comun intre Romania si Bulgaria, in perspectiva integrarii europene, fac obiectul cat mai multor seminarii interguvernamentale. Asadar, perioada in care "se parea" ca intre Romania si Bulgaria exista o competitie pentru aderarea la Uniunea Europeana a fost depasita.
Grupul spaniol de constructii Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) a fost desemnat de Bulgaria pentru a construi podul Vidin-Calafat, transmite Reuters.
Angajatii care vor participa la lucrarile de construire a podului peste Dunare, in zona localitatilor Calafat si Vidin, vor beneficia de asistenta medicala de urgenta gratuita, iar pentru materialele de constructie achizitionate din alte tari nu vor fi achitate drepturile de import, potrivit unei hotarari luate ieri de Guvern.
Ministerul Transporturilor va aloca 97,95 milioane de euro - bani de la bugetul de stat si fonduri comunitare - pentru constructia infrastructurii rutiere si feroviare de acces la podul peste Dunare de la Calafat-Vidin, contractul avand o perioada de derulare de doi ani.
În perioada decembrie 2007 - septembrie 2008, ARIES (Asociatia Româna pentru Industrie Electronica si Software) Oltenia împreuna cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ARDBC) Vidin (Bulgaria) si ARoTT (Asociatia Româna pentru Transfer Tehnologic si Inovare) a implementat proiectul PHARE CBC 2005 - „E-Environment“.
Primele rezultate se vor vedea in turism si IT.
Cum arata Podul Calafat - Vidin, care va fi inaugurat astazi: o INSULA care leaga doua infrastructuri aproape lipsa Dupa nenumarate scandaluri, promisiuni, amanari de termene si amenintari cu sistarea lucrarilor, podul Calafat-Vidin va fi deschis astazi, dupa 13 ani de la semnarea acordului intre cele doua parti.
Trei noi PODURI PESTE DUNARE ar putea fi construite intre Romania si Bulgaria Investitori din Romania si Bulgaria sunt interesati de constructia a trei noi poduri peste Dunare, a declarat vineri premierul bulgar Plamen Oresarski, in Parlamentul de la Sofia.
Conform presei bulgare, autoritatile din cele doua tari au in vedere mai multe amplasari: ... In plus, fiecare din aceste variante presupune mai multe propuneri de posibile amplasamente.
Vamesii bulgari de la punctul de trecere a frontierei Vidin au capturat ieri 438 grame de cocaina, informeaza Agerpres.ro citand un anunt al Agentiei Vamale de la Sofia.
Membrii si sustinatorii Partidului Liberal Democrat din Galati au participat ieri la actiunea de strada pro-Basescu ce a avut loc la Braila.
Deputatul PC Bogdan Ciuca isi face birou parlamentar si la Braila. Asta in ciuda faptului ca mandatul de deputat nu il leaga pe conservator in nici un fel de vecinii nostri.
Oficialii braileni ataca din ce in ce mai des municipalitatea galateana. Mai nou, conducerea CJ a luat in ris calitatea lucrarilor din noul cartier, cel dintre Galati si Braila.
Dupa ce, in ultimele zile, s-a discutat foarte mult pe problema dezvoltarii zonei dintre Galati si Braila, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a analizat situatia si a gasit si o modalitate de aplanare a conflictului.
Desi, de cateva luni bune, se tot discuta, problema zonei metropolitane Galati-Braila pare sa nu aiba rezolvare. Primarul Nicolae s-a aratat destul de iritat de faptul ca, dupa nenumarate discutii, nu a reusit sa convinga partea braileana sa dea autorizatiile si acceptul de construire in zona:
Presedintele Consiliului Judetului Braila, Gheorghe Bunea Stancu spunea in urma cu aproximativ trei saptamani, cand candida pentru un nou mandat la sefia CJ, ca nu stie cum se vor derula "ostilitatile" in ceea ce priveste problema cartierului Cantemir, in conditiile in care si colegul sau de partid, Dumitru Nicolae, va castiga un nou mandat la Primaria Galati.
Lista candidatilor care, potrivit rezultatelor partiale sau numaratorilor paralele ale partidelor, au victoria garantata si, deci, un mandat de parlamentar in viitorul legislativ al Romaniei a fost prezentata de gandul.info:
Este clar ca autoritatile din Galati si Braila nu se vor intelege niciodata pe acest subiect, indiferent ca este campanie electorala sau nu.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Actionand rapid, ajuti pacientul cu AVC sa primeasca tratamentul de care are urgent nevoie â€" acesta are eficienta maxima daca AVC-ul este diagnosticat in aproximativ 3 ore de la debutul simptomelor.
google-analytics.com