Cautare

1432 de rezultate pentru "accident in bacau" (3.35 secunde)
Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau.
bacauinfo.ro / Talal Hamad, cel mai cunoscut sirian din Bacau: ... Andreea Negru (Continuare) - Aveti familie ramasa in Siria acum? - Am familie chiar in Homs, care e distrus in proportie de 99% si sunt inconjurati si nu pot iesi din cartierul in care sunt.
Presedintele PSD Bucuresti a mai spus ca i se pare normal ca, dupa doi ani de mandat, echipa care va castiga alegerile interne de la Congresul extraordinar din 10 decembrie sa se prezinte in fata liderilor de filiale cu un raport despre starea partidului si cu un bilant al activitatii politice.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
 Miron Mitrea a declarat ieri la DNA ca a sesizat declaratia unei martore din dosarul sau, care, potrivit social-democratului, dovedea prea multe cunostinte juridice si asta ar insemna ca ar fi fost dictata de procurori.Dupa o ora si jumatate de stat in sediul DNA, Mitrea a declarat ca a citit mai multe declaratii ale martorilor din dosarul privind renovarea casei mamei sale.Mitrea a afirmat ca a vazut si o declaratie semnata de o economista, care „avea prea multe cunostinte juridice“.Miron Mitrea a venit ieri la DNA pentru a i se prezenta materialul de urmarire penala in dosarul privind renovarea casei mamei sale, in care procurorii anticoruptie au inceput pe 1 octombrie 2008 urmarirea penala pe numele social-democratului.Procurorii anticoruptie au inceput pe 1 octombrie 2008, pentru a treia oara, urmarirea penala impotriva lui Miron Mitrea in dosarul privind renovarea casei mamei sale, a informat DNA, pe 10 octombrie, in urma unei solicitari NewsIn.
In timp ce rivalii de partid ar vrea sa il schimbe din functie, Florin Chelaru (foto), viceprimarul orasului Navodari, a plecat la Bacau pentru cursuri de perfectionare in managementul Situatiilor de Urgenta.
Hrebenciuc in vizita la Iliescu. Il va sustine pe Geoana sau pe Ponta?" Viorel Hrebenciuc a fost surprins, joi dupa-amiaza, in Strada Atena, la Institutul Ovidiu Sincai unde s-a intalnit cu Ion Iliescu.
Motivul invocat de senator este acela ca nu reuseste sa dezvolte o colaborare constructiva cu filiala de Bacau a partidului. In realitate, senatorul Berca este implicat in afacerea Sterling, luata la purecat de noua putere.
Romania Libera publica un interviu cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, intitulat "Traian Basescu o sa se inteleaga mai bine cu noi decat cu PDL", pe care il puteti citi in continuare.
Printre cei care semneaza se numara si Viorel Hrebenciuc, presedintele PSD Bacau.
"PNDI - Programul Nerusinarii si Dispretului Infinit" Modernizarea Romaniei, promovata neabatut de Partid, adica de Partidul Democrat zis si Liberal, in frunte cu iubitii sai conducatori (ca asa e in democratie, nu e numai unul), isi continua marsul sau triumfator.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Ultimele retusuri au fost facute ieri in sedintele forurilor de conducere ale celor trei formatiuni membre ale Uniunii, in urma carora s-a stabilit ca PSD sa aiba candidati pentru 22 de Consilii Judetene, iar ACD (PNL-PC) 19 candidati.
Cum vor pedelistii sa traseze regiunile de la zero PDL pregateste ultima oferta de compromis pentru UDMR in privinta reorganizarii administrative a tarii.
Cum se imparte partidul dupa Mircea Geoana PSD-ul este impartit in doua dupa discutiile privind indepartarea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului si chiar posibila sa excludere.
Cunoscut drept negociator sef al partidului, a fost vicepresedinte PSD din 1992 pana in 2004. Nascut pe 7 august 1953, in comuna Siminicea, din judetul Suceava, Hrebenciuc este casatorit si are un baiat, Andrei, care a fost iubitul Elenei Basescu, fiica presedintelui Traian Basescu.
Primul avion Boeing 737-300, apartinand FlyGlobeSpan, un operator aerian din Marea Britanie, a sosit ieri la Aerostar Bacau, pentru a-i fi efectuate lucrari de intretinere si reparatii.
SNP Petrom a aruncat o “bomba“ in curtea Rafo prin contestatia pe care a depus-o la dosarul de reorganizare judiciara a rafinariei onestene, dosar aflat pe rolul Tribunalului Bacau.
Reamintim ca deschiderea procedurii de reorganizare judiciara a Rafo a fost aprobata de Tribunalul Bacau la 28 aprilie 2004. ... Incheierea data de acesta a fost insa atacata de AVAS prin recurs la Curtea de Apel Bacau.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, in calitate de creditor al societatii Rafo SA Onesti, va selectiona o firma specializata pentru realizarea unui audit economico-financiar al societatii comerciale, informeaza AVAS.
google-analytics.com