Cautare

4197 de rezultate pentru "accident in bacau 7 10 2010" (2.78 secunde)
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a fost recent la Bacau in postura de impaciuitor. ... El a mentionat ca, "in urma discutiilor avute la Bacau, am ajuns la concluzia ca este important ca Alianta sa functioneze la nivel local.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Liderul PNL Calin Popescu Tariceanu a cerut candidatilor liberali din Bacau la locale sa raspunda atacurilor lansate de PSD, care poate oferi doar o Romanie ancorata in trecut, ti democrat-liberalilor care, influentati de mentorul Basescu, au uitat ajutorul acordat in 2004, "cand erau in disolutie".
Premierul Calin Popescu-Tariceanu, aflat marti la Bacau, i-a indemnat pe cetateni sa voteze in favoarea liberalului Romeo Stavarache, care candideaza pentru un nou mandat de primar, si a apreciat ca nu trebuie sa existe ingaduinta pentru primarii care "au furat, dar au si facut ceva pentru oras".
Doi functionari ai fiscului din Olt au fost deferiti justitiei de procurorii DNA pentru ca, prin fals si abuz in serviciu, au contribuit la o evaziune fiscala de peste doua milioane de euro, produsa de trei afaceristi bacauani.
Reprezentantii Concernului E.ON Germania, care s-au aratat interesati de privatizarea societatii Electrica Moldova Bacau, au declarat ca ar fi interesati sa plateasca pachetul de peste 24% din actiunile acesteia.
In mai putin de o saptamina au fost inundate 14.751 de locuinte si 18.274 de anexe gospodaresti, peste 6.100 de localnici fiind nevoiti sa-si paraseasca imobilele in care locuiau.
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
PROFI incheie luna septembrie cu trei inaugurari de magazine City la Constanta, Brasov si Bacau, reteaua crescand la 344 de unitati. ... Acum in aceasta localitate functioneaze 10 magazine PROFI si numarul lor se ridica la 12 in judetul respectiv.
Cinci inaugurari de magazin la Predeal, Bacau, Stulpicani, Iancu Jianu si Vadastrita ridica reteaua PROFI la 531 de unitati. Deschis in format City, magazinul din Predeal, al 19-lea din judetul Brasov, se gaseste pe B-dul Mihail Saulescu, nr. ... Tot in format City se afla si unitatea din Bacau.
Pe lista celor inscrisi pentru examenul de la Bacau apare si fiica presedintei ANST, Doina Melinte, eleva a Liceului de arte plastice "Nicolae Tonitza" Bucuresti, iar sportul care o recomanda este canotajul.
Imediat dupa premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila.
La televizor l-am vazut glumet si pus pe sotii, dar numai el stia ce era in sufletul lui. ... In iulie, cand filma pentru emisiune la bazinul olimpic de la Bacau, iubita lui, ramasa la Bucuresti, pierdea o sarcina.
Eduard) Stefan Banica sustine in luna noiembrie un turneu national in 8 orase din tara. ... Energia pe care o primesti de la public, in concertele live, nu o simti niciodata atunci cand inregistrezi o piesa in studio.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
- In noaptea de 30 spre 31 iulie a.c., politisti din cadrul Politiei orasului Negresti, judetul Vaslui, l-au identificat pe M.
Motivul, n-avea ce manca si dorea neaparat sa intre inapoi in puscarie. ... Femeia a fost injunghiata in abdomen, iar medicii spun ca a avut noroc ca a scapat cu viata.
Acuzatii extrem de grave la adresa medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau. Rudele unei batrane spun ca aceasta a fost sedata si legata de pat fara ca ei sa fie anuntati.
google-analytics.com