Cautare

986 de rezultate pentru "accident hateg" (4.18 secunde)
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Sotia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi la 16 martie 2009 intr-o statiune de schi din Quebec, Canada.
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga.
Un accident aviatic groaznic a avut loc in dimineata zilei de joi, 20 august in apropiere de Bratislava, capitala Slovaciei.
Pe scurt, Operatiunea Mincemeat presupunea lasarea in apele Mediteranei, in apropiere de coastele Spaniei, a unui cadavru - un presupus ofiter britanic mort in urma unui accident aviatic - impreuna cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
In acest accident naval si-a pierdut viata timonierul Ion Medeleanu. La 5 luni de la tragicul accident, echipajul nu a intrat in posesia asigurarii pentru efectele personale (asa-numitul sac al marinarului).
Un accident sau drumul catre anticipate Senatorul PRM Valentin Dinescu a declarat, la finalul sedintei, ca "sustinerea de care se bucura PNL in acest moment da prematur semne de subrezenie".
"Asta pentru ca presedintele PNL Poarta Alba nu doreste o colaborare pentru binele localitatii", a explicat Delicoti, care a adaugat ca acelasi presedinte liberal este "prin definitie un Gigi contra". "Si-a gresit partidul, e un accident politic, un mic Becali", mai spune Vasile Delicoti.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Dar un accident rutier produs pe insula Chappaquiddick, in anul 1969, soldat cu moartea tinerei sale colaboratoare Mary Jo Kopechne, si fuga sa de la locul faptei ii afecteaza grav ambitiile pentru Casa Alba. ... in 1999, intr-un accident de avion.
Dar tragedia acestui accident a marcat intreaga diplomatie internationala. Cu siguranta vom afla concluziile anchetei, dar pierderea suferita nu o poate explica nimeni si nu o poate inlocui.
Presedintele actual al Poloniei, Bronislaw Komorowski, a convocat alegeri prezidentiale pentru data de 4 iunie, dupa ce fostul sef al statului, Lech Kaczynski, si-a pierdut viata intr-un accident aviatic produs la Smolensk, in vestul Rusiei.
Militari morti intr-un accident Tot ieri doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucuresti si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, autoturismul in care se aflau fiind lovit frontal de o autoutilitara Ford care a intrat pe contrasens.
google-analytics.com