Cautare

5388 de rezultate pentru "accident hateg mircea zepa" (3.41 secunde)
Un grup de parlamentari si europarlamentari ai Partidului Social Democrat si lideri de organizatii judetene i-au adresat, marti dupa-amiaza, o scrisoare presedintelui Senatului, Mircea Geoana, prin intermediul careia ii aduc acestuia o serie de reprosuri si il acuza pe acesta de minciuna.
Si totusi, nu neaparat impunerea excluderii lui Mircea Geoana il face puternic pe Victor Ponta. Caci, ca sa fim cinstiti, orice alt presedinte, cu mult mai slab, l-ar fi putut exclude pe Mircea Geoana, mai ales dupa ne-performantele sale din ultimii ani.
Mircea Diaconu:
Si nici prea multe discutii nu sunt bune, iar cele povestite de directorul SAPARD, Mircea Solomon, asta ne da de inteles.
Asigurarea de tip CASCO a navei scoala "Mircea" si a echipajului de 149 membri pe perioada marsului de instructie dintre 13 aprilie si 1 septembrie va costa UM 02022 Constanta circa 1 miliard de lei vechi.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, afirma, intr-un interviu acordat Ziarului Ring, ca a hotarat sa il dea in judecata pe jurnalistul Sorin Rosca Stanescu "ca urmare a acuzatiilor mincinoase" pe care acesta i le-a adus pe blogul personal.
Antena 3 - Mircea Badea:
Seful ANI spune ca n-am intrat in Schengen din cauza lui Mircea Badea Giumbix e un cuvant care nu exista in Dictionarul Explicativ al limbii romane. Dar, rostit ironic de Mircea Badea, e suficient de puternic incat sa genereze un proces civil de amploare.
Mircea Vintila este un interpret roman de muzica folk, cu o activitate discografica si concertistica bogata. ... Folkistul Mircea Vintila adora sa se imbraca sport, pentru ca asa se simte confortabil.
Operat ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri. ... Mircea Lucescu a vorbit pentru prima data de la accidentul care l-a bagat in spital si l-a adus pe masa de operatie.
Directorul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, Mircea Cornisteanu, considera ca a fost pacalit grosolan de o firma de asigurari. ... Acum le-am dat un telefon sa le spun ca a ajuns contractul la scadenta si vreau sa-mi retrag banii", a spus Mircea Cornisteanu.
Din pacate, semnele revenirii dupa gravul accident de acum un an si jumatate se lasa asteptate, dupa cum a declarat tatal fostului fotbalist, Mircea Nesu.
Un articol recent al lui Mircea Cartarescu, "Sentimentul romanesc al isteriei" a stirnit un larg si bine meritat interes. ... In articolul citat, Mircea Cartarescu apreciaza ca stresul continuu la care sintem supusi genereaza isterie, iar la rindul ei isteria genereaza stresul.
Un articol recent al lui Mircea Cartarescu, "Sentimentul romanesc al isteriei", a stirnit un larg si bine meritat interes. ... In articolul citat, Mircea Cartarescu apreciaza ca stresul continuu la care sintem supusi genereaza isterie, iar la rindul ei isteria genereaza stresul.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca, a fost declansata o ancheta ce urma sa stabileasca daca incidentul se incadreaza ca accident de munca.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Asiguratorul va elibera documentele pentru inceperea lucrarilor de reparare a vehiculului dupa ce posesorul politei CASCO il va instiinta despre pagubele produse fie intr-un accident de circulatie din care a rezultat numai avarierea propriei masini, fie in alte imprejurari decat un accident de circulatie.
google-analytics.com