Cautare

3038 de rezultate pentru "accident grav dn1 16 04 2017" (4.39 secunde)
Reducandu-ti riscul de a face un infarct de miocard sau un accident vascular cerebral, investesti intr-o viata mai lunga si intr-un viitor mai bun. ... Atunci cand in sangele tau este prea mult colesterol ai un risc crescut de infarct de miocard si de accident vascular cerebral.
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. ... Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident.
Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Avand in vedere situatia inregistrata si faptul ca barbatul grav ranit se afla in timpul serviciului, in temeiul legii nr. 319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca, a fost declansata o ancheta ce urma sa stabileasca daca incidentul se incadreaza ca accident de munca.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza:
• Am inceput abrupt acest interviu cu o intrebare despre AVC, deoarece este din ce in ce mai frecvent si, mai grav, la persoane din ce in ce mai tinere ?
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
Un accident s-a produs in provincia Guizhou (sud-vest), pe ceata, a precizat agentia China Noua. ... Acest accident a provocat, de asemenea, ranirea a zece persoane, potrivit aceleiasi surse.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave.
Mai mult, liderul trupei Compact, Teo Peter si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina Lelut Vasilescu si Leo Iorga de la "Compact" au fost la un pas de moarte Dupa ce Paul Ciuci a renuntat la "Compact", cel care i-a luat locul, o perioada, a fost Leo Iorga!
Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu il va putea uita niciodata, cu atat mai mult cu cat era sa o coste viata.
google-analytics.com