Cautare

3038 de rezultate pentru "accident grav dn1 16 04 2017" (8.06 secunde)
George Tanase este un cunoscut baschetbalist sibian, iar femeia insarcinata in sapte luni, care a murit in accidentul rutier de pe DN1, era sotia acestuia.
Astfel, salariatii din sectorul public pot face punte intre week-end si sarbatorile legale din 30 noiembrie si 1 decembrie. Pe DN1 e deja aglomeratie.
Drumarii din Brasov cer ajutorul soferilor pentru a da de urma unor elemente de iluminat stradal, montate saptamana trecuta pe DN1 si furate la scurt timp.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca ansamblurile de iluminare a insulelor de calmare de pe DN1 au fost furate, la mai putin de o saptamana de cand au fost montate.
Soferii sunt sfatuiti sa evite DN1 vineri, timp de 5 ore, de la 12:00 la 17:00, cu ocazia vizitei vicepresedintelui american Kamala Harris la Bucuresti.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca astazi, 20 noiembrie a.c., Directia Rutiera a organizat, pe DN1, in localitatea Baicoi o noua actiune de combatere a principalilor factori cauzatori de accidente grave - viteza nelegala, depasirea neregulamentara si conducrea sub influenta bauturilor alcoolice.
Aerogarii - DN1; ... Aerogarii - DN1. Potrivit aceluiasi comunicat, in zilele de 26 si 27 noiembrie, se interzic opririle / stationtrile in alveolele situate pe Sos.
Traficul pe DN1 este blocat la aceasta ora in zona localitatii Otopeni, dupa un accidentul rutier in care au fost implecate 3 autoturisme.
O coloana de masini se intindea la ora 12.30 pe DN1, la iesirea din Bucuresti, in sensul spre Ploiesti. ... Traficul era ingreunat pe DN1, in sensul spre Ploiesti, la ora 12.30.
Solutia gasita de autoritati pentru cozile kilometrice de pe DN1, pe Valea Prahovei | Pe unde vor circula soferii.
Potrivit actului normativ, pentru pagubele materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire s-a stabilit pentru anul 2008 la un nivel de cel putin 150.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei.
Pentru cei care nu mai au vie in memorie tragedia de la Medgidia, reamintim ca, in data de 30 iulie 2008, la punctul de lucru al invinuitei SC Lafarge Ciment Romania SA din Medgidia a avut loc un accident de munca soldat cu decesul instantaneu al victimelor Nicolae Bosneag si Mircea Radoi.
Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... Mudava recunoastea insa ca, in ciuda puterilor sale extraordinare, nu a reusit sa isi salveze sotia, moarta in urma cu mai multi ani intr-un accident de munca.
Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane:
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Doi barbati si o femeie au fost raniti ieri pe DN 65 in urma producerii unui accident de circulatie. ... In accident au fost raniti soferul Volkswagenului si doi dintre pasagerii aflati in autoturism.
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Un parasutist a murit, iar alti doi au fost grav raniti intr-un accident produs pe aerodromul de la Clinceni. ... Femeia implicata in accident este constienta. ... Nu-mi amintesc de un accident atat de grav in ultimii ani”, a spus Raed Arafat.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
google-analytics.com