Cautare

3038 de rezultate pentru "accident grav dn1 16 04 2017" (3.56 secunde)
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
tot ce trebuie sa stii despre eliminarea tarifelor 10 iunie 2017, (Autoare: Elena Deacu) Incepand cu data de 15 iunie 2017, cetatenii din intreaga Uniune Europeana isi vor putea folosi dispozitivele mobile in timpul calatoriilor lor pe teritoriul Uniunii Europene, la aceleasi tarife de care beneficieaza in tara lor.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
18 AUGUST 2017 Comedie DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 SI PROROM Cu: ... 25 AUGUST 2017 DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 Cu: ... 1 SEPTEMBRIE 2017 Scenariul: ... 8 SEPTEMBRIE 2017 in 3D dublat in limba romana UN FILM DE DAVID ALAUX Scenariul: ... 8 SEPTEMBRIE 2017 Regia: ... 22 SEPTEMBRIE 2017 Cu:
Radio Romania va invita la GAUDEAMUS 2017! ... Initiat si organizat de Radio Romania, Gaudeamus, cel mai citit targ de carte de la cel mai ascultat radio - are loc in intervalul 22 - 26 noiembrie 2017, in Pavilionul Central Romexpo.
PROGNOZA METEO perioada decembrie 2016-februarie 2017 (Autoare:
PROGNOZA METEO IN BUCURESTI - SÂMBATA 28 IANUARIE 2017 Valorile termice vor fi sub mediile climatologice ale perioadei. ... - DUMINICA 29 IANAURIE 2017 Cerul va fi temporar noros ziua si acoperit noaptea.
INVESTITII de 340 de MILIOANE de LEI in 2017.
In drum spre un botez la care trebuia sa cante sambata seara, si-a abandonat masina pe DN1, din cauza vremii, pentru ca nu mai putea sa conduca!
Scene demene de un film de actiune s-au derulat pe DN1. Un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele agentilor rutieri, a fost impuscat de politie pe DN1.
Un pod feroviar vechi de aproape 50 de ani, de pe DN1, in apropierea localitatii Campina, care nu mai prezenta siguranta, a fost demolat. ... DN1 va fi inchis in perioada 19 martie ora 00:00, pana la 20 martie la ora 24:00.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
google-analytics.com