Cautare

4353 de rezultate pentru "accident grav de circulatie in localitatea stefanesti video" (3.64 secunde)
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV. O ambulanta in care se aflau patru pacienti a fost lovita in plin de un autoturism. Victimele sunt pacienti care aveau nevoie de dializa.
Grav accident de circulatie pe DN6, langa Alexandria. ... Un microbuz in care se aflau 8 pasageri, care circula dinspre Alexandria spre Bucuresti, a fost izbit in plin de un autoturism.
Un grav accident de circulatie cu trei autoturisme implicate a avut loc miercuri, pe raza localitatii Danila DN2, judetul Suceava.
MOTIUNE DE CENZURA. ... Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Un parasutist a murit, iar alti doi au fost grav raniti intr-un accident produs pe aerodromul de la Clinceni. O femeie si doi barbati s-au ciocnit in aer duminica, 18 octombrie, pe aerodromul de la Clinceni.
Mara Raducanu ) Traficul rutier este oprit la aceasta ora la kilometrul 147 de pe Autostrada Soarelui, sensul de mers Bucuresti - Constanta. Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
• Fulga Jana, primar PC al localitatii Simnicu de Sus • Carciumaru Constantin primar PNL in localitatea Cotofenii din Fata • Racareanu Ion primar PNL al localitatii Bradesti • Militaru Mihai, primar PSD al localitatii Robanesti • Duta Marin, primar PSD in localitatea Cetate • Guta Mircea, primar PNL al municipiului Calafat • Calafeteanu Puiu Mihai, ales din partea PNL la conducerea Primariei Plenita • Toma Cristian, primar PSD al localitatii Piscu Vechi • Vintila Marin, primar PNL din localitatea Poiana Mare • Mungiu Gheorghe, primar PNL in localitatea Ciupercenii Noi "Cei 10 primari si-au exprimat sustinerea si increderea in liderii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, profesorul Gheorghe Bica, Gigi Netoiu, Puiu Iordanescu, precum si in proiectele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, pe care cei edilii-sefi le considera importante pentru cetatenii localitatilor pe care le conduc, pentru interesul national, pentru romani si pentru Romania", se arata intr-un comunicat remis, joi, agentiei MEDIAFAX.
Exportul de carne de pasare nu va fi afectat de gripa aviara, deoarece in zona focarului nu exista complexuri de crestere a pasarilor, iar pentru Romania, ca stat membru, nu vor fi impuse restrictii la nivel national pentru comertul cu carne de pasare, a declarat Nicolae Lazar, director al directiei de sanatate animala din cadrul ANSVSA.
La data de 4 februarie 2011, in jurul orei 15:30, T. Andrei de 27 de ani din judetul Buzau, a condus un autoturism marca Saab, pe Calea Vitan dinspre sos. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului de la nr.
Astfel, Anamaria Sava, director al Departamentului de Relatii cu Comunitatile din cadrul Companiei Bechtel ca santierele au fost deschise in localitatea Port - comuna Marca, punctul fiind unul de legatura cu tronsonul de autostrada din judetul Bihor.
FARCAS) Art Campbell este un ufolog american care si-a facut studiile in domeniul artei in anii cincizeci in Kansas City, unde a si condus organizatii locale pentru studiul fenomenului OZN. La ora actuala, pensionar, traieste in statul Oregon.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. Soferul microbuzului, in care se aflau noua pasageri, a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa si s-a oprit intr-un stalp.
Trei persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7, in localitatea hunedoreana Simeria, si in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz in care se aflau noua persoane.
OZN-uri enigmatice in Denver, Colorado (Autor: ... FARCAS) Pe 8 noiembrie 2012, canalul de stiri Fox31 din Denver (Colorado) anunta ca un mare numar de obiecte zburatoare neindentificate au fost surprinse deasupra orasului Denver si nimeni nu poate explica ce se intampla.
Potrivit unui memorandum intern, departamentele de specialitate ale Camerei Deputatilor au propus modificarea listei de dotari independente aprobata in decembrie 2007, in functie de cerintele impuse de organismele NATO si de MAE.
Gasirea unei idei de afaceri inovative este un lucru din ce în ce mai greu, dar nu imposibil.
Gasirea unei idei de afaceri inovative este un lucru din ce în ce mai greu, dar nu imposibil.
YouTube, lider pe piata serviciilor de cautare video pe internet, a anuntat ca utilizatorii sai privesc peste 100 de milioane de videoclipuri pe zi, facand ca acest site sa se numere printre cele mai accesate din lume.
google-analytics.com