Cautare

4353 de rezultate pentru "accident grav de circulatie in localitatea stefanesti video" (8.28 secunde)
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca. Andreea Enache, studenta la ASE in Capitala, a lovit la sfarsitul anului trecut o ambulanta BGS.
Actrita Violeta Andrei, care interpreta rolul adolescentei Mada in serialul de televiziune "Nimeni nu-i perfect", a murit marti dimineata, la cateva zile dupa ce a fost implicata intr-un grav accident de circulatie.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: ... Intre viata si zmeii de pe sosele", pe care o puteti citi in continuare.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
Nu-mi dau seama de ce judecatorii din Craiova au tinut sa-l puna in libertate pe Miron Cozma tocmai in ziua de 14 iunie, cand se implineau cincisprezece ani de la invazia minerilor in Bucuresti.
Nu-mi dau seama de ce judecatorii din Craiova au tinut sa-l puna in libertate pe Miron Cozma tocmai in ziua de 14 iunie, cand se implineau cincisprezece ani de la invazia minerilor in Bucuresti.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Lafarge Ciment Romania SA a reusit, de la finele anului trecut si pana in prezent, sa obtina amanari in procesul inregistrat cu nr. 5144/256/2008 pe rolul Judecatoriei Medgidia, urmatorul teremen fiind pe data de 30 iunie a.
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S.
Un grav accident a avut loc, in aceasta dimineata, pe DN 2, in localitatea Garoafa, judetul Vrancea. Un autocar cu ucraineni s-a rasturnat, iar 23 de persoane ranite usor au fost preluate de ambulante.
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
Un accident de circulatie deosebit de grav a avut loc in aceasta dimineata, pe DN28 Iasi-Targu Frumos. Sapte persoane au murit, iar alte trei persoane sunt la spital si medicii incearca sa le salveze viata.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Si mai prost este ca asa s-au obisnuit si vinovatii accidentelor, incat parca nu mai au nici un fel de limita.
google-analytics.com