Cautare

4349 de rezultate pentru "accident grav de circulatie in localitatea stefanesti video" (8.80 secunde)
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Pentru lansarea candidatilor PSD la alegerile locale din judetul Ilfov, organizatorii evenimentului, au ales ca Adrian-Copilul Minune sa performeze cu cateva manele in fata participantilor. Cantaretul de manele este, de altfel si candidat pe listele PSD pentru Consiliul Local al comunei ilfovene Stefanesti.
Pentru lansarea candidatilor PSD la alegerile locale din judetul Ilfov, organizatorii evenimentului, au ales ca Adrian-Copilul Minune sa performeze cu cateva manele in fata participantilor. Cantaretul de manele este, de altfel si candidat pe listele PSD pentru Consiliul Local al comunei ilfovene Stefanesti.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Alegerile locale din acest an au impus o premiera in politica romaneasca: anularea si repetarea primului tur de scrutin in doua localitati ilfovene - Stefanesti si Vidra (Sintesti).
O fetita de sase ani a fost ranita grav in urma unui accident de circulatie produs in localitatea doljeana Sadova.
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral. ... Formula FAST poate salva viata celui de langa tine, a scris doctorul.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
O stire din Cotidianul, semnata de Magda Colgiu, anunta sec: Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... A murit de batranete. Acum un an a facut un accident vascular cerebral. L-am gasit cazut in casa.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu cinci victime.
Un autocar in care se aflau 21 de pasageri a fost implicat intr-un grav accident de circulatie pe o sosea din judetul Valcea.
Daca eu as incalca in fiecare luni dimineata, cand vin spre Bucuresti, limita de viteza sau vreo alta regula de circulatie, nu as putea beneficia niciodata de prevederea legala a injumatatirii cuantumului amenzii daca plata se efectueaza in 48 de ore.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu.
Accident grav in judetul Vrancea. Un autocar cu 42 de copii si 16 adulti din Ucraina a intrat in copacii de pe marginea drumului, dupa ce soferul ar fi adormit la volan.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
De asemenea, 45 la suta dintre amatorii de jocuri video prefera versiunile pentru internet, in timp ce numai un sfert dintre americani nu vor sa joace on line.
O bunica de 70 de ani, din Statele Unite, este noua senzatie in cercurile pasionatilor de jocuri video. Potrivit site-ului Reuters.com, batrana, pe nume Barbara Sainte-Hilaire, detine deja titlul de corespondent "senior" al MTV, pentru jocuri video, si este starul blog-ului "Old Grandma Hardcore".
google-analytics.com