Cautare

2160 de rezultate pentru "accident grav 16 10" (3.04 secunde)
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. ... Politistul care conducea masina a fost ranit grav si a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj.
La scurt timp insa, de la aceeasi sursa am aflat ca cel ce sfarsise intr-un accident nautic pe bratul Borcea, era insusi miliardarul care a pus bazele uneia dintre cele mai mari firme producatoare de mezeluri romanesti, ALDIS CALARASI.
Un accident mortal s-a petrecut, joi, in jurul orei 18.00, pe Bulevardul Magheru, din Capitala. In urma accidentului, doua persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 22.00, B. ... 26, a surprins si accidentat grav un barbat ramas neidentificat, care s-a angajat in traversarea sos. ... Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 21.00, S. ... Ceahlau, a surprins si accidentat grav pe T. ... Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro. ... "Nu s-a intamplat nimic grav.
Cinci persoane au fost ranite grav, luni seara, intr-un accident produs in municipiul Constanta. Un copil de 13 ani este in coma.
A fost o urmarire in trafic, iar totul s-a terminat cu un accident. Barbatul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a intrat cu masina intr-un stalp.
Traficul din centrul Capitalei a fost dat peste cap, luni dimineata, in urma unui accident care a avut loc in zona intersectiei Tineretului.
Un accident mortal s-a produs in aceasta dimineata pe Valea Oltului. Doua TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului ambii soferi au murit, iar o femeie a fost proiectata prin parbriz si este ranita grav.
Trei surori au murit intr-un accident deosebit de grav petrecut putin inainte de miezul noptii. Alte 3 persoane au fost ranite si au ajuns la spital.
Un microbuz, plin cu romani care se intorceau in tara, a fost implicat intr-un accident mortal pe o sosea din Austria. O romanca a murit, iar alta a fost grav ranita.
Poetul basarabean Grigore Vieru a incetat din viata, in noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul de Urgenta din Chisinau, unde era internat la reanimare, in urma unui accident auto petrecut in urma cu cateva zile, informeaza Amos News.
Pe 3 august, barbatul aflat la volanul unui autoturism marca Rover a accidentat grav un mopedist, dupa care si-a continuat drumul nestingherit.
Accident cumplit in Sibiu. O tanara de 19 ani si un tanar de 22 de ani au murit, iar alti doi sunt in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului.
La data de 16 septembrie 2010, in jurul orei 18.10, B. ... Dupa accident conducatorul autovehiculului marca VW Transporter a parasit locul accidentului fara incuviintarea organelor de politie. Din accident a rezultat ranirea usoara a lui B.
La data de 16 aprilie 2011, in jurul orei 13:20, S. ... Matei Voievod, unde a accidentat grav pe P. ... Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital. ... La data de 16 aprilie 2011, im jurul orei 18:30, B.
Accident teribil in Ungaria: ... Doi dintre pasageri au scapat, dar sunt grav raniti si sunt internati in spital. Romanii lucrau in Valencia (Spania), si se intorceau in Romania pentru o scurta vacanta.
Trafic ingreunat in zona Pasajului Basarab din cauza unui accident auto Doua masini s-au ciocnit, luni dupa-amiaza, in apropierea Pasajului Basarab din Capitala.
Actrita Violeta Andrei, care interpreta rolul adolescentei Mada in serialul de televiziune "Nimeni nu-i perfect", a murit marti dimineata, la cateva zile dupa ce a fost implicata intr-un grav accident de circulatie. ... In accident, un copil de cinci ani a fost ranit, iar mai multe masini au fost avariate.
google-analytics.com