Cautare

5307 de rezultate pentru "accident grav 11 10 2009 padureni jebel" (4.00 secunde)
Comunitatea internationala a recunoscut ca violenta in familie reprezinta un fenomen grav, care afecteaza drepturile fundamentale ale omului, dreptul la viata, libertate, demnitate, integritate fizica si psihica.
El a fost prezent la dejunul de investitura dat in cinstea presedintelui Barack Obama, in ianuarie 2009, cand a lesinat din cauza oboselii. ... Kennedy, Eunice Kennedy Shriver, soacra guvernatorului din California Arnold Schwarzenegger, a decedat la 11 august la varsta de 88 de ani.
La data de 04 aprilie 2011, in jurul orei 11:00, B. ... Accidentata grav, R. ... Accidentata grav, P. ... Accidentata grav, minora a ramas internata la spital. ... Accidentati grav, Z.
Din cercetarile efectuate au rezultat date si indicii cu privire la faptul ca autor al infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie este L.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Consecinta fundamentala a anului politic 2009 este faptul ca democratia romaneasca este intr-un mare impas.
Si iata cum, in loc sa dea cateva zeci de milioane de euro ca sa cumpere "Evenimentul Zilei", Vantu i-a oferit lui Turturica 10.780 EURO pe luna si, brusc, Ringier a constatat ca valoarea ziarului a scazut simtitor, Vantu chiar oferindu-se sa-l cumpere.
Este vorba de "Adevarul" ,"Evenimentul Zilei", "Curierul National", "Jurnalul National", "Romania Libera" si "Puterea".Toate acestea, cu exceptia cotidianului "Puterea", pentru care Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) nu are date, au realizat in primele 3 luni ale acestui an vanzari totale de aproximativ 10 milioane de exemplare, fata de 17,9 milioane de exemplare in perioada similara a anului trecut.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. ... Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
1/2009, i-a furnizat informatii false. Concret, Emil Boc a comunicat, atat sub propria semnatura, cat si prin intermediul Ancutei Geanina Opre, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, ca sumele din fondul din care ar trebui sa acorde despagubirile conform Legii nr.1/2009 "sunt inexistente".
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
In 2009 Romania nu se mai putea imprumuta de pe piata, ceea ce a reclamat o interventie urgenta la FMI si UE. ... Stim cu totii ca guvernul si parlamentul in 2009-2011 au parcurs o perioada dificila.
În 2009, combustibilul, cafeaua, tigarile, bauturile alcoolice, energia electrica si altele vor fi din start mai scumpe.
România ar putea intra în recesiune anul viitor, în contextul în care creditarea si consumul intern vor fi afectate de înrautatirea conditiilor economice mondiale, iar noul guvern va fi constrâns sa înaspreasca politica fiscala, potrivit unui analist al Moody’s, citat de Reuters.Luna trecuta, Moody’s estima pentru România o crestere economica între 0 si 3% în 2009, însa a revizuit previziunile din cauza unei situatii mai dificile în privinta lichiditatii decât estima initial.Estimarea Moody’s este prima care avanseaza posibilitatea intrarii României în recesiune în 2009, celelalte prognoze indicând un nivel al cresterii economice de cel putin 4%.„România va fi afectata de o schimbare mai drastica a conditiilor externe.
Analistii se asteapta ca avansul PIB pentru 2008, estimat la 8,45%, sa fie cel mai mare din Europa, insa reducerea creditarii si politica monetara restrictiva vor diminua cresterea economica la doar 3,75% in 2009.
Anul 2009 va fi 'anul european al inovarii' si inca o data vom avea posibilitatea de a accesa mai multe fonduri europene pentru cercetare si inovare", a declarat Adriana Ticau.
Conform unor informatii date publicitatii de catre Institutul National de Statistica (INS) cantitatea de lapte de vaca adunata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a scazut in luna ianuarie 2009 cu 5,1 % fata de luna precedenta, iar fata de luna ianuarie 2008 cu 2,5 %.
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
Astfel, pana pe 17 iulie 2009, companiile care sunt deja declarate inactive temporar au obligatia sa depuna la ANAF o copie a extrasului de registru emis de Oficiul Registrului Comertului privind starea societatilor comerciale, referitoare la suspendarea temporara a activitatii acestora.
google-analytics.com