Cautare

3212 de rezultate pentru "accident fetesti 19 01 2011" (3.95 secunde)
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G.
La data de 14 iulie 2011, in jurul orei 10:45, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat in P-ta Charles de Gaulle, sectorul 1, pe G.
La data de 21 iunie 2011, in jurul orei 17:00, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat in str.
La data de 11.09.2011, in jurul orei 03.10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd.
La data de 16 noiembrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 2 l-au identificat pe U. ... La data de 16 noiembrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 8 l-au identificat pe M.
La data de 19.11.2011, in jurul orei 02.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Str. ... La data de 19.11.2011, in jurul orei 02.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 6, pe V.
Confruntarea strict verbala a fost precedata de un accident - real de asta data - in momentul in care un membru al organizatiei condusa de Vanghelie a suferit un accident cerebral, fiind necesara interventia urgenta a Salvarii.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Sportivul de 19 ani care se afla la volan a pierdut controlul masinii, a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un stalp.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Asiguratorul va elibera documentele pentru inceperea lucrarilor de reparare a vehiculului dupa ce posesorul politei CASCO il va instiinta despre pagubele produse fie intr-un accident de circulatie din care a rezultat numai avarierea propriei masini, fie in alte imprejurari decat un accident de circulatie.
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza:
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu.
Iar daca Destinul face uneori ca vorbele noastre sa le repete pe ale altora (chiar daca NUMAI NOI suntem indragostiti, NUMAI NOI cu adevarat!) - este un simplu accident.
a facut accident vascular, iar medicii nu-i mai pot face nimic. Cornelia Catanga, numita de multi Imparateasa muzicii lautaresti trece prin adevarate momente de cumpana, asta dupa ce unchiul ei a suferit un accident vascular si se afla intr-o stare delicata.
Magda Marincovici) Societatea franceza de reumatologie (SFR) atrage atentia asupra cresterii evidente a riscului de accident cardiovascular in cazul administrarii pe termen lung a medicamentului diclofenac, din categoria antiinflamatoare nonsteroidiene (AINS), foarte utilizat la ora actuala.
Aceste produse ajuta si la reducerea riscului de a muri din cauza unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral.
google-analytics.com