Cautare

3212 de rezultate pentru "accident fetesti 19 01 2011" (8.24 secunde)
INAUGURAREA TEATRULUI HORATIU MALAELE, LA FETESTI ! / Jurnalul de Calarasi Aflam din Jurnalul de Calarasi ca in toamna anului trecut, la Fetesti, orasul de langa podul de pe Dunare, a fost inaugurat un teatru care poarta numele indragitului actor Horatiu Malaele.
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
'De la darea in folosinta din luna mai a anului 2007 a tronsonului Drajna - Fetesti, cu o lungime de 36,8 kilometri, lucrarile au intrat parca in conservare.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri utilizarea sumei de 17.000 miliarde lei vechi pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele 4 si 5 Drajna - Fetesti si, respectiv, Fetesti - Cernavoda.
Guvernul a aprobat in sedinta de ieri utilizarea sumei de 17.000 miliarde lei vechi pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Bucuresti - Constanta, pe tronsoanele 4 si 5 Drajna - Fetesti si, respectiv, Fetesti - Cernavoda.
Printre tronsoanele care vor fi modernizate se numara Bucuresti-Baneasa- Fundulea, Lehliu-Fetesti si Fetesti-Constanta. Modernizarea tronsonului Fetesti-Constanta este programata pentru peri-oada 2006-2008 si necesita fonduri in valoare de peste 450 de milioane de euro.
Pentru fluidizarea traficului de pe podul Fetesti-Cernavoda, Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat joi ca in cateva zile intentioneaza sa infiinteze inca 6-7 porti de taxare.
La data de 30 iulie 2010, in jurul orei 00.01, T. ... Cand a ajuns la intersectia cu aleea Fetesti nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de P.
Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013.
Asezamantul manastiresc de la Coslogeni Urmand drumul de la Calarasi spre Fetesti, dupa numai 12 km, la intrarea in comuna Dichiseni, turla unei clopotnite, precum si acoperisul tuguiat al unei biserici de lemn construita in stil maramuresean, anunta ca esti in preajma unui asezamant manastiresc.
Finalizarea portiunii de Autostrada Fetesti - Cernavoda va duce la fluidizarea traficului inspre si dinspre statiunile de pe litoral, spune ministrul transporturilor. Tronsonul Fetesti - Cernavoda al Autostrazii Soarelui a fost deschis circulatiei ieri, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
Lucrarile la tronsonul Bucuresti-Moara Vlasiei (19,5 km) au inceput in Mai 2008. ... Constructia ei a inceput in timpul Regimului Comunist, primul tronson Fetesti-Cernavoda de aproximativ 18 km a fost dat in folosinta in anul 1987.
Adica la Fetesti. ... Mai putin podul de la Fetesti! Pentru asta trebuie sa platesc separat, ca asa vrea el, statul.
Masurile mentionate au fost concretizate in prevederile Proiectului de lege privind unele masuri speciale necesare pentru incadrarea in bugetul aprobat Ministerului Administratiei si Internelor pe anul 2011 care a fost respins de ambele Camere ale Parlamentului.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
google-analytics.com