Cautare

9992 de rezultate pentru "accident de munca oradea 1 martie" (4.73 secunde)
Candidatul din sezonul toamna-iarna 2007-2008, din partea PSD pentru Primaria Oradea, a cazut. ... Batalia pentru scaunul de primar interimar a lasat urme in cadrul conducerii judetene a PSD Bihor.
Cutivatorii de cartofi bihoreni s-au plans in fata reprezentantilor Ministerului Agriculturii, prezenti cu ocazia cele de-a doua editii a Conferintei pentru Agricultura, organizata de Federatia Patronilor Bihor la Oradea, ca nu-si mai pot vinde productia intrucat, de la inceputul anului, piata autohtona a fost invadata de cartofi bolnavi, adusi din Polonia de tot felul de speculanti care vor sa se imbogateasca peste noapte.
Ca SC Infratirea SA Oradea, firma-etalon a municipiului Oradea candva, nu mai inseamna nimic pentru nimeni, aceasta e o certitudine.
Desi au fost invitate mai multe personalitati, reprezentanti ai unor ministere, numai Lucia Morariu - secretar de stat in cadrul Ministerului pentru IMM a raspuns invitatiei. Conducerea federatiei anuntase in urma cu cateva zile ca a trimis invitatii la 430 de agenti economici care fiinteaza in turism.
Bricostore, a doua retea de magazine de bricolaj din Romania, si-a bugetat pentru acest an afaceri de 235 de milioane de euro, dorind extinderea lantului cu cinci magazine in care vor fi investite 50 de milioane de euro, au declarat oficialii companiei.
Consilierii oradeni si-au dat acordul pentru propunerea executivului local de revocare a hotaririlor de Consiliul Local prin care Directia Economica este externalizata din Primarie.
*Firma Reosal este noul operator de salubritate care va deservi opt comune din imprejurul Oradiei Inca de la infiintarea asociatiei de dezvoltare intercomunitara "Zona Metropolitana Oradea", care s-a produs la data de 9 mai 2005, aceasta si-a stabilit ca prioritate elaborarea si implementarea unor proiecte de mediu.
Pretul de pornire a fost fixat la 1.886.448 de lei In baza Ordonantei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, Directia Generala a Finantelor Bihor face cunoscut ca pe 8 august, la ora 10:00, in Oradea, la sediul DGFP Bihor - str.
Noua companii si consortii au depus oferte pentru reabilitarea DN 79 (Arad-Oradea) si DN 19 (Oradea-Satu Mare), potrivit datelor remise de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Cel de al 15-lea supermarket Carrefour Express a fost deschis, ieri, la Oradea, in cartierul Rogerius, in incinta fostului supermarket Artima. Strategia Grupului Carrefour este aceea de a-si intari prezenta pe pietele in crestere sub un singur brand, adaptata local.
Fondul de investitii Fabian si dezvoltatorul imobiliar SCD Group (din Ungaria) au infiintat o companie mixta, denumita SCD Fabian OSM (detinuta in proportii egale de cele doua societati), cu scopul dezvoltarii imobiliare in zona de vest a Romaniei.
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea implementeaza in aceasta perioada proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria impreuna in Europa", in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Békés din Ungaria.
Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Oradea a finalizat, la sfarsitul lunii noiembrie, proiectul "IMM-urile din Romania si Ungaria, impreuna in Europa", finantat in cadrul Programului PHARE CBC Romania-Ungaria 2005.
Ministerul Internelor si Reformei Administrative a acordat titlul de parc industrial societatii comerciale "Eurobisness Parc Oradea", societate ce administreaza parcul industrial din Oradea. Parcul se intinde pe o suprafata de 121,29 de hectare si este inclus in domeniul public al municipiului Oradea.
Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. Alexandra are 23 ani, este studenta si va sarbatori castigarea marelui premiu in familie, deoarece tatal ei este cel mai incantat de premiu.
Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale" Bucuresti, 1969 A trecut cate o stagiune pe la teatrele din Botosani si Arad, inainte de a poposi la Oradea.
In perioada 20-22 septembrie 2013, Mineral Expo revine in Oradea la Casa de Cultura a Sindicatelor. ... Deschisa publicului in intervalul orar 10.00-19.00, cand bunul gust va invada Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea, manifestarea reuneste peste 35 de expozanti pasionati de geologie, mineralogie.
Declaratia mea de astazi este prilejuita de momentul deschiderii noului an universitar.
Pentru o bucata de paine si un acoperis deasupra capului, multi craioveni accepta sa lucreze fara forme legale chiar cu riscul de a ramane fara pensie la batranete.
Tarile din UE vor muncitori români care sa lucreze în agricultura, la cultivarea fructelor si legumelor. Oferta angajatorilor din tarile Uniunii Europene, postata pe portalul de locuri de munca european EURES, cuprinde si slujbe pentru români, în special în agricultura, în Danemarca sau Marea Britanie, dar si pentru specialisti în informatica, în resurse umane sau pentru capitani de nave.Cele mai multe slujbe sunt pentru lucratori în agricultura, Danemarca oferind 129 de locuri de munca, iar Marea Britanie - 120, salariile oferite de danezi fiind duble fata de cele din Regatul Unit.La capsune si salata, înainte!Românii care vor opta pentru o slujba în Danemarca vor lucra atât în sere, cât si în aer liber, la cultivarea si recoltarea salatei sau la culesul de capsune si mazare.
google-analytics.com