Cautare

9992 de rezultate pentru "accident de munca oradea 1 martie" (3.11 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii, in intervalul 27 Februarie - 12 Martie 2017:
Zilele urmatoare vor fi dominate de ger, chiar si temperaturile din timpul zilei urmand sa scada sub -10 grade Celsius, insa sfarsitul acestei saptamani va duce la o incalzire treptata a vremii.
Prognoza meteo 12 - 25 Martie 2018, conform ANM Vremea in urmatoarele doua saptamani va fi una oscilanta, anunta ANM, care a publicat prognoza meteo pentru intervalul 12 - 25 Martie 2018. Perioada prognozata incepe cu un avertisemnt de la meteorologi.
Prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie /ANM/, valabila pentru intervalul 17-30 martie, prevede un regim termic, in medie, cu 5 grade Celsius peste normalul perioadei, insa, de la inceputul saptamanii viitoare, timp de 4 zile, va ploua in majoritatea regiunilor, iar cantitatile de apa vor fi, in general, moderate.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
la incalzirea locuintelor, industrial sau pentru producerea de electricitate. Bihorul, cu precadere zona municipiului Oradea, detine o bogatie de surse geotermale care nu este exploatata la un potential care sa se ridice macar la jumatate din capacitati.
In jur de 60 de milioane de euro sunt necesari pentru modernizarea aeroportului Oradea. Studiul de fezabilitate a fost terminat atat pentru cele doua terminale, cat ti pentru pista.
MEADIAFAX - Cum va fi vremea pana pe 10 martie.
Meteorologii anunta revenirea primaverii calde, excesiv de calde chiar Urmatoarele zile vor fi din nou calde, poate excesiv de calde, avand in vedere ca suntem inca in martie. Aprilie debuteaza cu zile de peste 20 de grade Celsius, devenind mai cald decat in mod normal.
Ma bazez pe experienta pe care o am in administratie - am fost timp de trei mandate primar de Oradea, primar de Opozitie multa vreme, am trecut prin furcile caudine ale politicii romanesti.
In incinta Grand Plaza Hotel din Bucuresti, Mivan Development a anuntat, miercuri, cea mai mare investitie din Romania intr-un lant de malluri, cu o suma de peste 700 de milioane de euro.
Principalele prevederi ale proiectului Codului muncii, inainte de amendare.
Fosti primari si viceprimari, prodecanul Facultatii de Mediu Oradea, decanul Facultatii de Stiinte Politice si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Oradea, dar si fostul deputat Mihai Bar (liderul suspen- dat al PSD Bihor) se afla pe listele de candidati ai acestui partid.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan, si-a anuntat ieri candidatura pentru functia de primar al municipiului Oradea din partea PNL. Desi intentia de a intra in cursa pentru Primarie se vehicula de mai mult timp, Bolojan si-a anuntat candidatura doar dupa sondarea electoratului oradean.
Principalele prevederi ale proiectului Codului muncii, inainte de amendare. In proiectul noului Cod al muncii, Guvernul a retinut o propunere a sindicatelor, privind perioada de reabilitare a angajatilor sanctionati pentru abateri, au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.
21 martie - 20 aprilie DRAGOSTE: Noul an incepe cu complicatii, care vor atinge punctul culminant in martie. In aprilie vei dori sa iei decizii radicale ca sa te eliberezi de acest stres, uitand ca te-ai angajat sa fii alaturi de partener la bine si la greu.
google-analytics.com