Cautare

9237 de rezultate pentru "accident de munca in 29 10 2009" (3.61 secunde)
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Guvernul va elibera anul viitor doar 5.500 permise de munca pentru straini, destinate in principal muncitorilor permanenti, cu 2.500 autorizatii mai putin decat in acest an, si va restrange numarul autorizatiilor pentru lucratori detasati, invocand pericolul de "dumping social" prin neplata CAS.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
- Vei realiza Gala Suflet pentru Romania, teledonul cu strangere de fonduri pentru copii orfani, pentru constructia centrului din judetul Arad. ... Ne pregatim intens, pentru ca se vor organiza gale teledon in taote aceste orase din tara. Este foarte multa munca.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Pe ce criterii se face promovarea la locul de munca? De ce majoritatea angajatilor efectueaza ore suplimentare? De ce sunt preferati barbatii in posturile de conducere?
La aproape trei saptamani de la integrare, oferta locurilor de munca pentru persoanele cu studii superioare este inca saraca. Mai mult decat atat, continua criza de muncitori calificati in domeniul confectiilor si in constructii.
Romanii care doresc sa munceasca in Germania se pot inscrie, incepand din aceasta luna, in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM).
Pentru ca pe piata belgiana sunt meserii pentru care nu exista cerere, belgienii au decis sa aplice proceduri simplificate de acces pe piata muncii. Romanii care doresc sa ocupe aceste locuri pot obtine permisul de munca in regim de urgenta.
Desi pot primi subventii echivalente cu salariul de baza stabilit la data angajarii, agentii economici doljeni nu se inghesuie sa incadreze persoane marginalizate social. Pe de alta parte, nici persoanele marginalizate social nu sunt tocmai dornice sa munceasca la agentii economici. In temeiul Legii nr.
Pentru o bucata de paine si un acoperis deasupra capului, multi craioveni accepta sa lucreze fara forme legale chiar cu riscul de a ramane fara pensie la batranete.
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca. Oferta include si slujbe in strainatate.
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca. Oferta include si slujbe in strainatate.
Cu toate ca AJOFM Dolj organizeaza în fiecare an Bursa locurilor de munca pentru diferite categorii sociale, participarea somerilor este din ce în ce mai scazuta.
S-a intimplat in cazul a 783 de angajati carora li s-au desfacut contractele individuale de munca de catre angajatori in primele 6 luni ale anului.
Lipsa locurilor de munca si saracia lucie conving tot mai multi doljeni sa-si doreasca un loc de munca în strainatate.
Tarile din UE vor muncitori români care sa lucreze în agricultura, la cultivarea fructelor si legumelor. Oferta angajatorilor din tarile Uniunii Europene, postata pe portalul de locuri de munca european EURES, cuprinde si slujbe pentru români, în special în agricultura, în Danemarca sau Marea Britanie, dar si pentru specialisti în informatica, în resurse umane sau pentru capitani de nave.Cele mai multe slujbe sunt pentru lucratori în agricultura, Danemarca oferind 129 de locuri de munca, iar Marea Britanie - 120, salariile oferite de danezi fiind duble fata de cele din Regatul Unit.La capsune si salata, înainte!Românii care vor opta pentru o slujba în Danemarca vor lucra atât în sere, cât si în aer liber, la cultivarea si recoltarea salatei sau la culesul de capsune si mazare.
Industriasii locali considera ca nu vor avea de unde sa-i înlocuiasca pe muncitorii care pleaca. Sute de oameni asteapta deja angajarile la fabrica de autoturisme.
Industriasii locali considera ca nu vor avea de unde sa-i înlocuiasca pe muncitorii care pleaca. Sute de oameni asteapta deja angajarile la fabrica de autoturisme.
google-analytics.com