Cautare

3805 de rezultate pentru "accident de motocicleta 18 04 2010" (2.97 secunde)
In vreme ce pe „frontul” politic din capitala, pesedistii si penelistii continua sa se impunga reciproc, care pe care nu lasa sa-si vada de treaba, pe litoral, reprezentantii celor doua partide se invecineaza intre ale distractiei.
Celebra replica "pare un Pom de Craciun" devine mai mult decat o simpla comparatie. Din Japonia soseste prima motocicleta fosforescenta, care lumineaza precum un licurici. Ideea apartine inginerilor de la Yamaha si cunoscuta ingeniozitate nipona vine inca o data in ajutorul pasionatilor de motoare.
Amatorii de motoare de pe Batranul Continent vor avea, in curand, posibilitatea sa beneficieze de un model Harley creat special pentru Europa.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ALEXANDRU de 21 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha, pe sos.Viilor dinspre sos.Progresului catre str.Nasaud.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. ... MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto.
Pensia de urmas a sotului supravietuitor â€" ce trebuie sa stim? Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
Raliul Dakar 2012 a inceput cum nu se putea mai rau dupa ce pilotul argentinian Jorge Martinez Boero a decedat in prima etapa a editiei cu numarul 33 a celui mai dur concurs de anduranta a sporturilor cu motor din lume, iar in runda a doua a fost notat un nou accident care putea avea urmari tragice.
Un barbat de 34 de ani si-a pierdut viata, dupa ce a cazut de pe motocicleta. Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier.
La Caranasebes a avut loc recent un accident grav. Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
La data de 13 iulie 2011, in jurul orei 11:15, S. Matei de 33 de ani, din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha pe sos.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
google-analytics.com