Cautare

1292 de rezultate pentru "accident cu 2 morti pe transfagarasan" (8.14 secunde)
De asemenea, acelasi comandament da, ca pe banda rulanta, amenzi agentilor economici care activeaza in statiunile de pe litoralul romanesc al Marii Negre, desi inclusiv reprezentantul Guvernului in teritoriu a cerut ca sanctiunile "sa nu omoare" turismul.
Parisul este capitala mondiala a luptei contra terorismului duminica, printr-o reuniune internationala si un mars republican la care participa peste un milion de persoane, intre care zeci de lideri straini, dupa atentatele comise de trei jihadisti si soldate cu 17 morti, relateaza AFP.
Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton si ministrul Muncii, Ioan Botis, au discuta cu conducerea Companiei Nationale a Huilei despre tragedia care a avut loc sambata la mina din Uricani.
Atentatul de duminica, comis in gara principala a acestui oras situat la aproximativ 700 de kilometri de Soci, s-a soldat cu 18 morti, iar cel de luni, comis intr-un troleibuz, s-a soldat cu 16 morti.
Arhanghelii sunt reprezentari mitice apartinand calendarului popular, dar care au ca echivalenti pe Arhanghelii Mihail si Gavriil din calendarul ortodox, celebrati la 8 Noiembrie. ... In folclorul religios romanesc, Arhanghelul Mihail este un personaj mai venerat in comparatie cu Arhanghelul Gavriil.
Din punct de vedere liturgic, din aceasta zi incepe Saptamana Patimilor, in amintirea carora in biserici se oficiaza in fiecare seara Deniile, slujbe prin care credinciosii il "petrec" pe Christos pe drumul Crucii, pana la moarte si Inviere, a explicat pentru MEDIAFAX, parintele Constantin Stoica.
Este o carte cum nu exista alta, fiind cu totul aparte. ... Din toata aceasta diversitate, in mod extraordinar, a rezultat o unitate incredibila, cu teme comune intretesute. ... Biblia este "insuflata de Dumnezeu" (2 Timotei 3:16). ... 2 Petru 1:21).
Ce trebuie sa faci pe 25 mai pentru a avea noroc (Autor: ... In aceasta zi crestinii se saluta cu formula:
In popor exista credinta ca odata cu Invierea Domnului nostru Iisus Christos se deschide raiul pentru cei tinuti in iad, de la Adam si pana la venirea Mantuitorului si ramane deschis de la Inviere pana la Duminica Tomei.
Deci, stau cu capul pe perna; stiu precis ca cei cu un etaj mai jos se pregatesc pentru baie. ... Le aud pasii pe parchet si loviturile de spada.
Aceasta zi este dedicata Sfantului Apostol Toma si pomenirii celor morti si incheie Saptamana Luminata.
Bilantul dramatic al dezastrului natural a determinat Guvernul de la Sofia sa declare doliu national pe 23 iunie. ... Noua morti, printre care doi copii, au fost gasiti dupa ce puhoaiele au lovit periferia orasului de la Marea Neagra.
Periodic apare amenintarea unui nou virus - SIDA, SRAS, H1N1, Ebola - pe fondul unor factori favorizanti precum presiunea demografica, evolutia modului de viata si incalzirea climei, avertizeaza cercetatorii.
Circulatia rutiera pe Cheiul Dambovitei este oprita complet. ... Pana in acest moment, sunt 25 morti, potrivit lui Raed Arafat, care a ajuns la locul tragediei.
265 de morti si 1.440 de raniti. / Liderii de la Ankara il acuza pe predicatorul turc Fethullah Gulen, aflat in exil in SUA, ca ar fi in spatele puciului si vorbesc despre razboi cu Statele Unite.
Printre morti sunt si adolescenti, iar printre raniti se numara copii, sustin autoritatile. ... Atacul armat a fost lansat cu putin inainte de ora locala 18 ora locala (19 ora Romaniei), la un restaurant McDonald's si a continuat pe o strada adiacenta.
Constantin Gheorghe) Actul gratuit de violenta de vineri seara, de la Munchen, obliga, mai mult ca oricand, la o noua abordare a motivatiilor atacurilor teroriste, care sa treaca dincolo de obisnuitul cliseu al ciocnirii civilizatiilor, cu varianta sa razboiul musulmanilor impotriva crestinilor.
Bilant dupa cutremurul de 6,2 grade pe scara Richter din Italia Cel mai recent bilant al victimelor dupa cutremurul din Italia de 6,2 grade pe scara Richter este de cel putin 247 de morti, zeci de raniti si sute de persoane disparute.
Potrivit legendei, acesta ar fi rostit un blestem, denumit blestemul aurului, toti cei care vor dori sa-i fure comoara sa ramana pe veci in intunericul pesterii. Si, intr-adevar, au fost cautatori de comori care au avut parte de morti neasteptate.
Moartea nu este numai sfarsitul traiului pe pamant. ... Daca moartea ar fi doar sfarsitul vietii acesteia biologice, atat de scurte, de pe pamant, atunci de ce frica de ea?
google-analytics.com