Cautare

1292 de rezultate pentru "accident cu 2 morti pe transfagarasan" (2.54 secunde)
Conditiile meteorologice inchid de astazi circulatia pe anumite sectoare ale drumurilor montane Transalpina si Transfagarasan. "Prioritatea principala este integritatea si viata celor care merg pe drum", transmite CNAIR.
Senatorul Valer Marian l-a interpelat pe Premierul Mihai Razvan Ungureanu.Obiectul interpelarii:
Varstnicii cu pensii mai mici de trei milioane de lei au inceput de ieri sa intre in posesia celor 500.000 de lei promisi ca ajutor pentru Paste. ... Asteptau venirea postasului pentru a-l ruga sa le dea banii cu cateva ore sau zile mai devreme.
Familiile minerilor morti in tragedia de la mina Uricani vor fi ajutate cu bani de catre Guvern, dar vor fi sprijinite sa-si gaseasca si un loc de munca, daca au nevoie.
Caracteristica esentiala a acestei saptamani sunt Deniile.Luni, in Saptamana Patimilor, se face pomenirea patriarhului Iosif, vandut de fratii sai cu treizeci de arginti. ... Deci, la judecata de apoi, El nu doar va rasplati, ci va si pedepsi pe cei ce nu au rodit.
Luni, in Saptamana Patimilor, se face pomenirea patriarhului Iosif, vandut de fratii sai cu treizeci de arginti. ... Deci, la judecata de apoi, El nu doar va rasplati, ci va si pedepsi pe cei ce nu au rodit.
Principalele agentii de presa internationale au relatat despre protestele desfasurate marti seara la Bucuresti, notand ca mii de oameni cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa incendiul soldat cu 32 de morti.
Cel 60 de morti si 1.000 de raniti la Istanbul si Ankara. / UE si SUA il sustin pe Erdogan si cer restabilirea rapida a ordinii.
Magda Marincovici) Profesorul Nicolae Hancu avertizeaza intr-un amplu articol in Monitorul de Cluj ca alimentatia raspunde de 14 milioane de morti in lume, anual. Alcoolul si fumatul impreuna fac 12 milioane de morti.
Dintre pandemiile care au secerat si ingrozit omenirea, celebre sunt ciuma bubonica din 1346-1350, cu nu se stie cate milioane de morti, si gripa spaniola din 1918-1920, cu aproximativ 21 de milioane de morti.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
08.27 Bilantul accidentului de tren a ajuns la 77 de morti 77 de oameni au murit si alti 200 au fost răniti ca urmare a deraierii unui tren miercuri la Santiago de Compostel, in Spania. Mai multe vagoane au iesit de pe sine si s-au prabusit.
A supravietuit prabusirii avionului pe care il pilota impreuna cu modelul sau profesional Adrian Iovan, apoi a fost resuscitat si intors din drumul spre eternitate de echipajele medicale. Acum, acesta este inca in stare grava, ieri dimineata suferind un nou stop cardio-respirator peste care a trecut cu bine.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie. Un vagon a cazut pe sosea, iar alte doua au ramas suspendate.
Sunt 6 morti si peste 70 de raniti Prima cursa a unui tren de viteza s-a incheiat luni tragic, inainte de destinatie. Un vagon a cazut pe sosea, iar alte doua au ramas suspendate.
Suparare mare, cum este si firesc, dupa moartea supravietuitorului teribilului accident si teribilismului din Mamaia, de luna trecuta. Normal, era cu indulgenta spus tanar la cei 20 de ani ai sai.
Un accident aviatic in care si-au pierdut viata 61 de pasageri, majoritatea belgieni. Printre morti s-au numarat si functionari ai Comisiei Europene, inclusiv consulul Ambasadei Belgiei la Bucuresti. ... Asta se intampla intr-o Romanie campioana la numarul de dosare aflate pe rolul Curtii Europene a Drepturilor Omului.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... Am filmat pe strada, ceea ce nu am facut niciodata.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC).
google-analytics.com