Cautare

982 de rezultate pentru "accident crasna salaj2010" (8.40 secunde)
Fostul septuplu campion mondial, Michael Schumacher, a fost ranit grav intr-un accident de schi, suferit in finalul anului trecut, pe 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel.
Nu au existat martori ai acestui accident, dar se presupune ca el vorbea la telefon cand a avut loc explozia, conform Sky News . ... In India a mai avut loc un accident asemanator, in luna ianuarie.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet.
Cei doi sustin ca din cauza ca au fost urmariti cu masinile de paparazzi au fost de doua ori in situatia de a fi la un pas de accident!
Mai mult, liderul trupei Compact, Teo Peter si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina Lelut Vasilescu si Leo Iorga de la "Compact" au fost la un pas de moarte Dupa ce Paul Ciuci a renuntat la "Compact", cel care i-a luat locul, o perioada, a fost Leo Iorga!
Un accident cu un copac si un cos de rufe. ... Un accident cu un copac si un cos de rufe.
Site-ul www.imdb.com precizeaza ca Belmondo si-a interpretat intotdeauna singur toate cascadoriile, insa a incetat sa mai faca acest lucru dupa un accident in timpul filmarilor la Hold-Up (1985).
Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
Verificati glezna Circulatia saraca a sangelui in talpa piciorului este un semn ca exista tulburari in creier cu un accident cerebral si dementa. ... Orice intarziere duce la riscul confruntarii cu dementa si accident vascular cerebral.
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
Accident vascular cerebral. ... Potrivit OMS, limitarea aportului zilnic de sare la 5 grame ar contribui, la nivel global, la reducerea cu aproape un milion a numarului deceselor prin accident vascular cerebral si cu aproape trei milionae a numarului deceselor provocate de bolile cardiovasculare.
Veronica Bulai si-a pierdut ieri viata la doar 54 de ani, intr-un teribil accident, ce a avut loc la Pestera Polovragi.
Pentru prima data acest fenomen a fost raportat in 1964, cand o tanara fusese sunata de logodnicul ei care tocmai murise cu cateva ore in urma intr-un accident de masina. ... Un alt caz similar s-a petrecut in urma unui accident feroviar din San Fernando Valley, SUA.
Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu il va putea uita niciodata, cu atat mai mult cu cat era sa o coste viata.
In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier. In timp ce se deplasa pe sensul de mers catre Bucuresti, un TIR care circula pe sens invers i-a aruncat o piatra direct in parbriz, care s-a facut praf.
Regizorul si scenaristul Michael Gottlieb, cunoscut pentru realizarea unor comedii precum "O dadaca musculoasa" (1993), a decedat sambata, in California, intr-un accident de motocicleta, informeaza contactmusic.com.
El presupunea ca puteau fi resturile unui accident. ... Daca a fost un accident, probabil s-ar putea gasi si alte fragmente.
femeile ce prezinta migrene cu aura, varsta peste 35 ani, marile fumatoare, cele care alapteaza, femeile cu sangerari vaginale nediagnosticate, femeile obeze, cele cu hipertensiune arteriala si cele cu diabet zaharat fara complicatii, hipercolesterolemia, lupusul, afectiunile biliare simptomatice, antecedente familiale de deces prin infarct miocardic sau accident vascular cerebral sub varsta de 50 ani la o ruda de gradul intai (parinti, frati/ surori), utilizarea unor medicamente care scad efectul pilulelor (anticonvulsivante, antiTBC)." Stiai ca nu ar trebui sa folosesti contraceptive orale daca....?
Fibrilatia atriala, cauza majora de accident vascular cerebral (Autoare: ... Ca sa intelegem mai bine retineti ca FA creste de cinci ori riscul de accident vascular cerebral (AVC) si cu 70% riscul de mortalitate prin aceasta complicatie.
"Excesul de sare in alimentatie (datorat in special cantitatii de sare prezenta in alimentele industriale) ne expune unor afectiuni ca hipertensiunea arteriala, maladii cardiovasculare (infarct de miocard), cerebrovasculare (accident vascular cerebral), osteoporoza, calculi renali, guta, artroze, artrite, calculi biliari, unele forme de cancer, obezitate, celulita".
google-analytics.com