Cautare

3947 de rezultate pentru "accident crasna salaj 02 01 2010" (3.17 secunde)
Trei sefi de diferite servicii din cadrul IPJ Salaj s-au prezentat, in cursul saptamanii trecute, la concursul pentru ocuparea postului de prim adjunct al sefului IPJ, post care, reamintim, a devenit vacant in urma pensionarii comisarului sef Matei Ardelelean.
statul roman, Ministerul Apararii Nationale, UM 01024 Timisoara, Parchetul Militar Timisoara, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Administratiei si Internelor, Compania de Pompieri Petrosani, Judecatoria Timisoara, Tribunalul Timis, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Judecatoria Zalau, Tribunalul Salaj, Curtea de Apel Cluj, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tribunalul Bucuresti, Ministrul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Presedintia Romaniei si Guvernul Romaniei.
La intalnirea cu Theodor Stolojan, din partea Filialei Judetene Salaj a PNL, a participat deputatul Catalin Micula, care ne-a declarat ca, desi a aflat de la colegii sai ca ar fi contraindicat sa ia parte la sedinta, totusi s-a dus fara nici o problema.
Participand si el la intalnirea de la Poiana Brasov, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, sustine ca evenimentul a avut darul de a rezolva unele probleme aparute pe marginea scandalurilor mediatice, avandu-i ca protagonisti pe Adrian Nastase si, desigur, Dan Ioan Popescu.
PD are lideri care au lucrat in Securitate Totodata, Dan Voiculescu l-a acuzat ieri pe Traian Basescu de legaturi cu fosti ofiteri de Securitate, precum liderii filialelor din Dambovita si Salaj.
Organizatia judeteana Salaj a PC l-a ales, cu unanimitate de voturi, pe presedintele interimar al organizatiei, Ioan Mocan, in fruntea filialei, acesta intrunind 203 voturi din tot atatea valabile. Carmen Rus si Anamaria Pernes au fost desemnate in functiile de prim-vicepresedinte al PC Salaj, respectiv secretar executiv.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Astfel, acestia doresc infiintarea unui mega-judet care sa cuprinda actualele Harghita, Covasna si Mures, iar un al doilea judet sa includa judetele Satu Mare, Salaj si Bihor.
"Am obtinut cel mai mare numar de voturi din judetul Salaj, aproape 40.000, dar prin legea stramba care functiona la acea data a intrat in Senat un alt candidat, Stan Petru, care a primit mandatul de senator cu 5.000 de voturi", isi aminteste Pop.
Voturile lor angajeaza la responsabilitate maxima atat europarlamentarii PSD ce ne vor reprezenta pentru urmatorii cinci ani in Parlamentul European, cat si pe noi, cei de acasa!" Presedintele PSD Zalau, senatorul Gheorghe Pop, saluta rezultatul votului obținut duminica de Alianța PSD-UNPR-PC la nivelul Colegiului uninominal 2 Salaj, Zalau-Jibou:
PNL a pierdut functia de presedinte de CJ in judetele Arad, Bihor si Salaj. Partidul condus de Liviu Dragnea a batut palma cu UDMR si va forma majoritatea in consilii.
Directorul Romtelecom Salaj a mai spus ca DTc Salaj a incheiat procese verbale de constatare, urmand ca politia sa identifice persoanele vinovate de aceste prejudicii, ca apoi ele sa fie actionate in justitie, pentru recuperarea pagubelor create.
Ioan Bujita, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Salaj, crede ca intarzierea lucrarilor si-ar putea pune serios amprenta asupra recoltei din acest an, indeosebi la cea de porumb.
Mai asteptam, poate in zilele urmatoare vom primi ceva informatii si nu inainte cu o zi, doua." Directorul executiv adjunct al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Salaj, Vasile Budai, ne-a declarat ca, ceea ce se stie sigur, pana acum, este faptul ca bonul fiscal va fi eliberat de casa de marcat in leul nou, chiar daca se incaseaza in vechea moneda.
Diferenta de bani cheltuita pana in acest moment se regaseste in partea construita intre judetele Salaj si Bihor, pe tronsonul de 64 de km, care se afla in proportie de 60% terminat si pentru care Bechtel mai cheltuie inca 6 milioane de euro pe fiecare km.
Ce s-a luat in calcul atunci cand s-a decis care unitati administrative din judetul Salaj vor primi bani din fondul de rezerva al Guvernului, in urma Hotararii de Guvern de saptamana trecuta?
Tragedie, joi seara, pe DN 1 C, la limita dintre judetele Cluj si Salaj. ... Iesit din Catcau, exact inainte de a intra in județul Salaj, masina acestuia a parasit partea carosabila intr-o depasire riscanta si s-a rasturnat de mai multe ori.
Un transport de tancuri pentru Ucraina a ramas blocat pe DN 1H in zona localitatii Surduc din judetul Salaj, dupa ce un trailer a iesit in afara soselei.
Noaptea trecuta, 22 spre 23 septembrie, la ora 23:27, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Salaj au fost sesizati cu privire la faptul ca sase minori, cu varste cu cuprinse intre 6 si 12 ani, din localitatea Somes Odorhei, s-au ratacit in padure, fiind plecati dupa ciuperci, de la ora 18:00.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
google-analytics.com