Cautare

976 de rezultate pentru "accident contesti" (3.97 secunde)
In acest accident naval si-a pierdut viata timonierul Ion Medeleanu. La 5 luni de la tragicul accident, echipajul nu a intrat in posesia asigurarii pentru efectele personale (asa-numitul sac al marinarului).
Un accident sau drumul catre anticipate Senatorul PRM Valentin Dinescu a declarat, la finalul sedintei, ca "sustinerea de care se bucura PNL in acest moment da prematur semne de subrezenie".
"Asta pentru ca presedintele PNL Poarta Alba nu doreste o colaborare pentru binele localitatii", a explicat Delicoti, care a adaugat ca acelasi presedinte liberal este "prin definitie un Gigi contra". "Si-a gresit partidul, e un accident politic, un mic Becali", mai spune Vasile Delicoti.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Dar un accident rutier produs pe insula Chappaquiddick, in anul 1969, soldat cu moartea tinerei sale colaboratoare Mary Jo Kopechne, si fuga sa de la locul faptei ii afecteaza grav ambitiile pentru Casa Alba. ... in 1999, intr-un accident de avion.
Dar tragedia acestui accident a marcat intreaga diplomatie internationala. Cu siguranta vom afla concluziile anchetei, dar pierderea suferita nu o poate explica nimeni si nu o poate inlocui.
Presedintele actual al Poloniei, Bronislaw Komorowski, a convocat alegeri prezidentiale pentru data de 4 iunie, dupa ce fostul sef al statului, Lech Kaczynski, si-a pierdut viata intr-un accident aviatic produs la Smolensk, in vestul Rusiei.
Militari morti intr-un accident Tot ieri doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucuresti si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, autoturismul in care se aflau fiind lovit frontal de o autoutilitara Ford care a intrat pe contrasens.
Accident de munca Procurorii, politistii si inspectorii de la ITM Bucuresti au facut cercetari la Parlament, unde un angajat al TVR s-a aruncat de la balconul plenului, incidentul fiind considerat accident de munca.
Bush credea ca atacurile din 11 septembrie au fost un accident "Nu numai ca aveam dificultati de comunicare cu persoanele de la sol, dar imaginile atacurilor erau neclare la televizor.
Mircea Geoana a fost un accident politic, iar spectacolul oferit cu prilejul iesirii din criza nu face decat sa confirme aceasta supozitie.
Daca ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti s-a fotografiat cu respectivele personaje pentru ca asa e obiceiul in America, faptul ca a facut-o in conditiile arborarii steagului Tinutului Secuiesc nu mai poate fi nici accident si nici intamplare.
cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto. ... Pe de alta parte, tot el a explicat ca a crescut foarte mult si rata daunei platita de asiguratori pe fiecare accident in parte.
Cine crede ca, daca si-a platit polita de asigurare auto obligatorie RCA, poate sta linistit in caz de accident se insala. ... In consecinta, asiguratul RCA trebuie sa-si puna cateva milioane de lei deoparte daca nu vrea sa aiba probleme in cazul unui accident.
ßi asta din cauza ca sistemul de tarifare actual, care tinea cont doar de insusirile autoturismului, era daunator atat pentru asiguratii care, desi nu sufereau niciun accident, plateau la fel de mult cat ceilalti, cat si pentru companii, care ieseau in pierdere din cauza numeroaselor daune.
Factorii care stau la baza acestei scumpiri ar fi modificarea structurii parcului auto, cresterea tarifelor practicate de service-uri si rata daunelor in caz de accident pe care firma de asigurari trebuie sa o acopere.
In acest caz este pusa in pericol chiar siguranta centralei nucleare romanesti, chiar daca specialistii sustin ca tevile respective, folosite pentru transportul aburului ce pune in miscare generatoarele producatoare de electricitate, nu fac parte din circuitul primar al centralei si deci nu poate exista riscul unui accident nuclear de tip Cernobal ori scapari de radiatii in atmosfera din jurul obiectivului.
Noul sef al Combinatului a mai prezentat si strategia pe care o aplica atunci cind pe platforma siderurgica are loc un accident grav de munca.
Zonele I inseamna risc redus de accident si deci o polita mai ieftina. ... Cel mai mult platesc toferii din zona III, unde riscul de accident este foarte mare.
La asigurari suplimentare, in eventualitatea decesului din cauza unui accident, urmasii ar fi beneficiat de 5.000 de lei, iar in caz de invaliditate permanenta din cauza unui accident, suma asigurata ar fi fost de 10.000 de lei pentru fiecare dintre cei doi asigurati.
google-analytics.com