Cautare

3803 de rezultate pentru "accident buftea 14 07 2010" (3.18 secunde)
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Avand in sange ADN-ul carierismului, Ponta umbla in anii aceia din usa-n usa, pe la partide, sa-si caute un loc si-un scaun, isi pregatea pixul sa semneze pentru PNTCD-ul de la Buftea, cand, desi n-avea nici casul sters la gura, marele inspirat Adrian Nastase l-a chemat sa-l puna direct sefulet prin Guvern.
Nicolae Patru (Valcea), Dan Nicolae Rahau (Constanta), Adrian Maracineanu (Prahova), Adrian Pascuta (Timis), Ion Stoica (viceprimarul orasului Buftea). Corneliu Vadim Tudor a declarat, ieri, ca toti candidatii PRM pentru Parlamentul European au studii superioare, printre ei numarandu-se profesori universitari, economisti si juristi, si ca toti vorbesc o limba straina.
Lista va fi deschisa de senatorul Eugen Mihaescu, cel care va fi urmat in ordine de deputata Daniela Buruiana, de deputatul Petre Popeanga, de senatorul Viorica Moisiuc, de deputatul Cristian Stanescu, de fottii parlamentari Nicolae Patru, Dan Nicolae Rahau ti Adrian Maracineanu, de consilierul judetean din Timit Adrian Patcuta ti de viceprimarul din Buftea, Ion Stoica.
Un discurs interesant, inchegat si, dupa parerea noastra, indelung lucrat, aidoma celebrului discurs de la congresul din 2005, cand Geoana a castigat presedintia PSD, dupa ce se antrenase la studiourile PRO TV din Buftea, cu oamenii lui Adrian Sarbu.
Acolo unde odinioara localnicii cultivau grau, porumb si floarea soarelui, se inalta acum ansambluri rezidentiale moderne ce urmeaza a fi ocupate de cei care parasesc Bucurestiul pentru aerul curat si spatiul verde din Corbeanca, Sabareni, Otopeni, Balotesti sau Buftea, sustin specialistii citati de compania de PR, DMI Internatioanl.
Am încercat sa importam fasole pastai, dar, pentru a ajunge proaspata, fasolea trebuie transportata în utilaje dotate cu temperaturi scazute, în care încap doar 14 tone.
Evenimentul va avea loc la PALATUL STIRBEY de la Buftea, sala Regina Maria. Bernhard J. Dohrmann este fondatorul www.CEOSpace.net, un model nou pentru formarea ocupantilor celor mai inalte pozitii executive din cadrul conducerii administrative a unei companii.
Recent, la Palatul Stirbey din Buftea a fost lansata Camera de Comert si Industrie Romania - Austria.
Marje de preturi Desi asistam la o stabilizare a situatiei pietei de real estate si majoritatea dezvoltatorilor declara ca preturile locuintelor s-au stabilizat undeva in jurul valorii de 900 €/mp pentru un apartament in Bucuresti, tIMOn gazduieste si oferte speciale, de genul 398 €/mp pentru o casa la Buftea sau 38.000 € pentru un apartament cu trei camere in Alanya, Turcia.
Referitor la chestiunea competentei, Marian Nazat - fost procuror si avocat al lui Vantu de foarte multi ani - le-a aratat judecatorilor ca infractiunile de favorizare a infractorului sunt de competenta judecatoriei in aceasta cauza, astfel ca dosarul ar trebui sa fie solutionat de Judecatoria Buftea, aceasta fiind in raza teritoriala a domiciliului lui Sorin Ovidiu Vantu.
Compania Renet prezinta in premiera la tIMOn trei proiecte rezidențiale, amplasate in zone atractive, respectiv pe  malul lacului Buftea si in Otopeni, New Apple Residence, Otopeni Nord Residence si Peninsula Residence.
- Exista posibilitatea ca linia 4 sa fie extinsa catre Buftea, Mogosoaia. Este amorsa lasata pentru a se continua lucrarile, arata Udriste.
Revenirea in Ghencea a fost si una dintre dorintele lui Ilie Stan, care s-a plans in dese randuri de lipsa unei baze de antrenament, jucatorii fiind obligati sa parcurga distante lungi si obositoare pentru a se pregati la Mogosoaia sau Buftea.
La turneul final, de la Buftea, Pandurii o vor intalni marti, de la ora 18.00, pe Viitorul Constanta. In cealalta semifinala sunt calificate Chindia Targoviste si Poli Timisoara, ultima fiind castigatoarea zonala gazduita de orasul de pe Bega, unde au participat si gazarii lui Ionel Luta.
Filmarile videoclipului "Alerg printre stele" au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga, si au durat o zi si-o noapte.
Au fost 2 zile de filmare atat in locatii din Bucuresti, cat si in studiourile de la Buftea. La filmarea spotului am lucrat cu Shahar Segal, un regizor cu care colaboram din 2007 si casa de productie Abis.
Adresa firmei este pe Strada Ion C. Bratianu, nr. 18, Buftea.
• Urmatoarea oprire a caravanei electorale PSD-UNPR-PC a fost orasul Buftea, unde senatoarea Gabriela Firea si candidata pentru functia de deputat in colegiul 4 Ilfov, Gabriela Szabo, au luat pulsul "politic" al alegatorilor.
In 22 mai 2016, ziua in care patronul de la Hexi Pharma intra cu masina intr-un copac de pe soseaua Buftea-Corbeanca si murea pe loc, se implineau practic patru ani de la nunta lor din Republica Moldova, eveniment discret, intim, la care a participat doar familia miresei din raionul Ungheni.
google-analytics.com