Cautare

13722 de rezultate pentru "accident bucuresti 24 10 2009" (3.38 secunde)
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Timp de doua zile, 19 si 20 octombrie, peste 300 de specialisti ai tehnologiei informatiei si comunicatiilor si reprezentanti ai administratiilor guvernamentale din intreaga lume, isi vor da intalnire in Bucuresti, pentru a discuta despre Societatatea Informationala.
Daca in 1990 aveam 113 kilometri de autostrada (din care 96 de kilometri pe A1 intre Bucuresti si Pitesti si 17 km pe A2, de la Fetesti la Cernavoda), in prezent in Romania sunt in functiune 331 de kilometri de autostrada.
Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
34/2009, care stabileste modul de plata a impozitului forfetar, spune ca platesc impozit societatile care au cifra de afaceri intre 0-12.000 de lei, dar nu precizeaza ceva despre situatia societatilor care au activitatea suspendata. ... 34/2009 "a intrat prea repede in vigoare".
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
Statisticile inregistrate la finalul anului 2010 si transmise de Directia Regionala de Statistica Dolj confirma ca, in judet, s-au intensificat exporturile si importurile anul trecut fata de 2009, ceea ce poate insemna ca pe finalul lui 2010 s-a impulsionat consumul.
• A venit in Bucuresti dupa ce a condus timp de 3 ani divizia de hipermarketuri a Carrefour Spania. ... Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Mai mult, s-au adaptat la orice facilitate aparuta, de exemplu programul Prima Casa, unul dintre putinele impulsuri pe care statul le-a dat pietei imobiliare in 2009. Cum sa-ti mentii vanzarile pe timp de criza "Tragand linie, 2009 a fost un an mai bun decat ne asteptam.
El a spus ca Romania era, la sfarsitul anului 2008 si inceputul anului 2009, cu o predictibilitate redusa pe pietele internationale si, fara acord cu FMI nu ar fi reusit sa-si finanteze deficitul bugetar cu dobanzi cceptabile.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Liviu de 48 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. ... Dupa accident conducatorul autoturismului marca Daewoo Matiz a abandonat autoturismul parasind locul faptei.
google-analytics.com