Cautare

971 de rezultate pentru "accident bixad" (5.98 secunde)
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Doi barbati si o femeie au fost raniti ieri pe DN 65 in urma producerii unui accident de circulatie. ... In accident au fost raniti soferul Volkswagenului si doi dintre pasagerii aflati in autoturism.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Confruntarea strict verbala a fost precedata de un accident - real de asta data - in momentul in care un membru al organizatiei condusa de Vanghelie a suferit un accident cerebral, fiind necesara interventia urgenta a Salvarii.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca, a fost declansata o ancheta ce urma sa stabileasca daca incidentul se incadreaza ca accident de munca.
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Asiguratorul va elibera documentele pentru inceperea lucrarilor de reparare a vehiculului dupa ce posesorul politei CASCO il va instiinta despre pagubele produse fie intr-un accident de circulatie din care a rezultat numai avarierea propriei masini, fie in alte imprejurari decat un accident de circulatie.
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. ... "Cel mai "dureros" accident a fost cel din toamna trecuta in Germania, la calificarile campionatului mondial de viteza:
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu.
Iar daca Destinul face uneori ca vorbele noastre sa le repete pe ale altora (chiar daca NUMAI NOI suntem indragostiti, NUMAI NOI cu adevarat!) - este un simplu accident.
google-analytics.com