Cautare

18978 de rezultate pentru "accident baia mare masina" (3.61 secunde)
Cresterea calitatii sau a performantei masinii este un mare pericol. ... Cand masina ajunge la o usoara limita, te pune singura pe drum, adica intra sistemele in actiune.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Este o masina compacta, cu multa tehnologie incorporata. ... Deschide perspectiva unor idei noi si incitante despre ce se poate face cu o masina compacta. Dar aceasta este mai mult decat o masina compacta, inteligenta si versatila.
"Acestia se imprietenesc cu victimele, patrund in locuinta si, sub pretextul ca o cunostinta de-a lor a fost implicata intr-un accident rutier si au nevoie de o suma de bani in lei pentru a achita contravaloarea serviciilor medicale, solicita victimelor bani cu imprumut, pentru cateva ore.
Necunoasterea prevederilor legale ii poate costa scump pe botosanenii care vor sa inscrie in circulatie o masina la mana a doua.
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Catalin Crisan se afla in masina impreuna cu sotia sa, cei doi intorcandu-se dintr-o scurta vacanta la munte. ... Se pare ca o masina i-a taiat calea celei conduse de artist.
10 lucruri de facut URGENT la masina acum, ca am scapat de iarna si zapada - Trebuie scapat de solutiile de deszapezire de sub masina - Verificarea pieselor care cedeaza la ger, esentiala - Iarna, anotimpul care uzeaza cel mai mult piesele auto Iarna este anotimpul pe care masinile il urasc cel mai mult.
Ea a precizat ca retailerul targeteaza circa 2,6 milioane clienti din Bucuresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanta, Arad, Bacau si Drobeta Turnu Severin, care cumpara din hipermarketurile cora o data pe saptamana, au masina si acceseaza internetul.
Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos, viril, casa, masina, cont gras in banca. ... de la masina de spalat pana la dulap, acest proces misterios Tema 2: ... Masina de spalat, acest mare mister din casa. ... - Inseamna ca e o masina tare!
Cand spui Jeep, te gandesti in primul rand la o masina de teren 4x4 bengoasa, genul aspirator de femei, cu care ori urci muntii pe circuite off-road, ori mergi la club, seara, cu viteza a doua, sa fii vazut cand te dai jos din monstrul pe patru roti.
Tata Motors, al treilea mare constructor auto din India, s-a angajat sa vanda autoturismul la un pret de 100.000 de rupii (2.500 de dolari), insa, in opinia mai multor analisti, costurile ridicate cu materiile prime ar putea urca pretul mai aproape de 3.000 de dolari.
Masina, chiar si stationara, da impresia de forta si viteza si aminteste de modele AMG de succes, precum actualul C-Class din campionatul DTM sau CLK-GTR din 1997, din campionatul FIA-GT.
Pe scurt, lipsa banilor ne-a obligat sa facem o lista coerenta a nevoilor inainte de a scoate din buzunar banii pentru noua noastra masina.
Pe scurt, lipsa banilor ne-a obligat sa facem o lista coerenta a nevoilor inainte de a scoate din buzunar banii pentru noua noastra masina.
Curios, Johnson s-a indreptat cu masina de interventie intr-acolo. ... Masina de patrulare statea de-a curmezisul, in mijlocul drumului. ... - Am condus masina de patrulare in acea noapte. ... Dupa incident, atat ceasul lui Johnson, cat si ceasul din masina lui, erau in urma cu 14 minute.
La inceput au crezut ca e vreo antena de telecomunicatii, dar apoi au distins un obiect luminos care parea sa se apropie de masina lor. ... Cei doi au oprit masina si au coborat pentru a vedea mai bine ce se petrece.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
google-analytics.com