Cautare

18986 de rezultate pentru "accident baia mare masina" (3.27 secunde)
Trebuie atentie mult mai mare, manevre mult mai blande si ceva sange rece. ... N-o sa incep sa va spun cum ar trebui sa manevrati masina in conditii de iarna, inainte de a va spune ca nu aveti ce cauta cu pneuri de vara pe zapada.
Un groaznic accident feroviar s-a petrecut, cu putin timp in urma, in Mascateni, judetul Botosani. ... Un tren privat de calatori, care circula pe ruta Dorohoi-Iasi, a izbit o masina la trecere la nivel cu calea ferata. In urma impactului, masina a fost proiectata la cel putin 300 de metri.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. ... Stefan cel Mare, nr.275A, si se intinde pe o suprafata totala de 665 mp, din care suprafata de vanzari este de 484 mp.
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat. ... Eu n-am putut sa-l vad zdrobit...Am mers sa vedem masina, un Volvo, care nu arata prea avariata.
Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. ... Toti se aflau intr-o masina lovita frontal de un sofer care mergea cu viteza. ... In masina lor se mai afla un tanar de 17 ani.
Prefectul de Constanta a fost implicat intr-un accident pe A2. ... Masina prefectului de Constanta a intrat intr-un parapet. ... Masina a intrat in derapaj, dar prezenta de spirit a soferului a fost foarte buna si a evitat orice accident.
Umanoidul era mare, slab, de culoare cenusie; ... Creaturi si ciudatenii • Pe 11 februarie 2012, ora 23:20, la Mortegliano, Udine, Italia, un om care lucra in sectorul chimic, se intorcea din schimbul de dupa-masa cu masina, de la Palmanova la Codroipo.
E vorba despre o ipoteza lansata de un istoric conform careia Hitler a furat schita de "masina a poporului", celebrul, astazi, Volkswagen, de la un inginer evreu pe nume Josef Ganz. ... Unii vad in realizarea proiectului Volkswagen, singura mare reusita a fuhrerului german.
Prima care s-a aratat interesata sa cumpere UREX, fosta firma falimentata de brasoveanul Alexandru Crisan junior, a fost Lucia Barzaceanu, persoana fizica din comuna gorjeana Baia de Fier.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Tolo - locul de unde nu as mai pleca Mica statiune Tolo, din regiunea Argolida, peninsula Peloponez, am descoperit-o prima data in anul 2003, cand am facut o excursie cu masina, pe un traseu stabilit cu un agent de turism foarte priceput.
Masina in care se afla liderul social-democrat a iesit in decor. ... Cei doi concurau pe o masina noua, a fostului campion mondial, Carlos Sainz. Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost implicat, astazi, intr-un accident la Raliul Iasiului.
Masini pe care nu trebuie sa le cumperi niciodata la mana a doua - BMW-urile vechi cu motorizari in 4 cilindri - Orice model Fiat produs intre 2000 si 2010 - Daciile Logan care au fost taximetre Atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina la mana a doua e bine sa stii ce modele trebuie sa ocolesti.
Prima - alegerile ratate la nivel de Organizatie Judeteana a PD Constanta, a doua - legata de masina pe care nu de foarte, foarte multa vreme si-a achizitionat-o si de care este atat de mandru de nu-si mai incape in piele. ... aerian decat ii permite masina.
Constructorul Ford a lansat de curand pe piata romaneasca noul model S-MAX, o masina familiala cu alura sportiva.
Omul e nebun dupa o masina, un Volvo P 1800 pe care a cumparat-o in 1966. ... Masina a fost cumparata noua, iar Gordon a fost atat de incantat de ea, incat in primele 48 de ore de cand a luat-o, a parcurs 2.400 km.
Deputatul PSD de Gorj, Victor Ponta, a achizitionat o casa in localitatea Baia de Fier, acolo unde se gaseste si Pestera Muierilor, si se pregateste sa devina cetatean al acestei comune, unde ocupatia de baza a localnicilor este cresterea oilor.
Iulia Vana (fosta sefa a TSD Gorj), Scarlat Iriza, ex-deputat, si Constantin Mihutescu, primarul din Baia de Fier, au facut parte din echipa de delegati la Congresul PSD de la Bucuresti.
google-analytics.com